Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban létezik ilyen ("tündér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik ilyen ("tündérmese")? Miért pont engem akarna?

Figyelt kérdés

Bocsi a kisregényért. Köszönöm a türelmét annak, aki elolvassa és értelmesen válaszol:)

Kb. 2 hete költöztünk másik városba, mivel apukám kapott egy nagyon jó ajánlatot, és azonnal mentünk.. Szóval új suli, új élet, meg minden:\ Ez a félévem már le van zárva, 2. félévben indul a "buli" :\

A lényeg, hogy totál mintha egy filmbe csöppentem volna. De tényleg.. Menők és looser-ek, külön kis csoportok.. Ha jól nézel ki, bandatag vagy.

Most minden nagyképűség nélkül végül is elmondhatom magamról, hogy viszonylag szép vagyok, és divatos ruháim vannak... Így hát egyik szünetben odajött hozzám néhány lány, és kérdezték, hogy új vagyok-e. Aztán mondták, hogy szívesen segítenek nekem beilleszkedni.. Dicsérték a ruhám, kérdezték hol vettem. Durva, hogy ennyin múlik a dolog. De amúgy egész aranyosak :)) Azt hiszem sikerült bekerülni a felsőbb körökbe.:$

Na de az igazi kérdés most jön. A suli szépfiúja is odaült ugyebár hozzánk kajánál, és nagyon aranyos, meg kedves volt. Folyton nézett, meg mosolygott rám. (Amúgy tényleg nagyon helyes, döglenek utána. Csodálom, hogy szingli.. Úgy kéne lennie, hogy ő meg a legjobb csajjal jár a suliból, nem? Úgy lenne kerek a történet.)

Szóval pár napja megkérdezte, hogy lenne-e kedvem találkozni vele kettesben. Mondtam, hogy hétvégén még segítenem kell pakolni kicsit a ház körül, de lehet róla szó.

Szerintetek ilyen gyorsan ennyire megtetszettem neki? Vagy csak 'friss hús' vagyok? Tényleg annyian akarják őt, ő pedig pont engem.. Na jó, talán mégis kicsit önbizalomhiányos vagyok, de nem tudom ezt mire vélni.

Vélemények? Amúgy bocsi ha itt-ott kissé nyersen fogalmaztam. A rengeteg költözés megedzett.. Picit szkeptikus vagyok, viszont könnyedén ismerkedek az emberekkel :))

18/L

2012. jan. 8. 19:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok!:) Nem adom könnyen magam, ezt elhihetitek.. ;)

Kedves 19:27!

A tündérmesét idézőjelbe tettem, mint látod. Valóban láttam 1-2 ilyen 'álmodozni jó' filmet, de egyáltalán nem élek álomvilágban, nem igazán ez határozza meg az életem. Max olyan értelemben élek abban, hogy egyszer jó lenne már 2 évnél tovább egy helyen élni...

Amúgy ismétlem magam, eléggé kételkedve fogadtam én is ezt az egész dolgot, és ahogy egyik válaszoló is írta, olyan barátokat akarok szerezni, akik nem a külsőm miatt szeretnek! :)

Természetesen elmegyek a randira, és akkor majd meglátjuk, mi sül ki belőle.. Mit is akar a srác valójában :)

Nem sokáig leszek még friss hús :D

2012. jan. 8. 19:44
 12/20 A kérdező kommentje:

71%-os 19:38!

Miért lenne nevetséges..? :\\

2012. jan. 8. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Amúgy a randi után megírhatnád, hogy sikerült. :)
2012. jan. 8. 19:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez a strigulás dolog jó ötlet, köszi. Majd utánaérdeklődöm :P
2012. jan. 8. 19:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Jó, majd megírom :))
2012. jan. 8. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
nem gondoltál bele abba, hogy esetleg azért szingli, hogy minnél több csajt megdughasson? mert az bizony barátnő nélkül nehezen menne. én sajna nem hinnék az ilyen meséknek a férfiak már csak ilyenek.:S
2012. jan. 8. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen és soksikert!
2012. jan. 8. 20:55
 18/20 anonim válasza:
Szia. Szerintem is jó ötlet körbekérdezgetni a fiúról. Szépen elmész a randira és ha úgy látod hogy azt veszi figyelemben mi jó neked és hogy fontos vagy neki akkor lehet ezt a kapcsolatot tovább fojtatni. És aztán elhúzni egy darabig ha ö felajánlkozik akkor nyilván mondj neki nemet és ha úgy gondolod hogy még jársz vele akkor járj ,de ha a vissza utasítás után nem sokat vár és megint felajánlkozik küld el a francba.
2012. jan. 8. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:

kedves kommentelők, nem tudom mi jön be a kedves kérdező hölgynek :) , DE ha csak ha az ő kívánságai lennének teljesítve , meg a srác az ő elvárásait lesné szerintetek a kedves kérdezőnk hogy tekintene a srácra férfiként?:)

Egyenlőre még csak annyit látott belőle hogy a "suli szépfiúja" ezek alapján minden tulajdonságát "a legjobbnak" állítja be.

2012. jan. 8. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Várjunk a randi eredményét! :)
2012. jan. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!