Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam randira egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam randira egy nagyon visszahúzódó és félénk de irtó édes és okos srácot, de még nem válaszolt. Szerintetek fog?

Figyelt kérdés
Pârszor voltunk már barátokkal bulizni és most szeretném jobban megismerni. Még nem volt semmilyen kapcsolata. Én nem vagyok se csinos se szép, de azért remélem hogy eljön velem. Szerintetek? L17
2012. jan. 8. 00:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Elmegyek!
2012. jan. 8. 00:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Várj, felmegyek facebookra és válaszolok.
2012. jan. 8. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
odamentél hozzá, elmondtad a szöveged és nem válaszolt? :D
2012. jan. 8. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
01:01 Nem.. Írt nekem Facebookon.
2012. jan. 8. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem derul ki, hogy mikor hívtad el. Ha csak pár órája, akkor még minden lehet :) Ha pár napja, akkor nem élném bele magam. A félénk srácok konnyen megijednek a rámenos lányoktól.
2012. jan. 8. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

a félénk palik is szép csajokra vágynak de lehet simán beéri veled is! Pl haveromnak még nálam is alacsonyabbak az igényei, láttad volna milyen troll arcú bnője van most:D

Sok sikert! De am lehet szép vagy csak magadnak nem tetszel! Te tudatlan!

F18

2012. jan. 8. 01:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha ő is megkedvelt, akk lehet, h válaszol, de az is lehet, h kicsit betojt, h most tényleg randizna.
2012. jan. 8. 09:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kiderül, még nem válaszolt de csak tegnap kérdeztem
2012. jan. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!