Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha boltban/utcán/megállóban láttok egy csajt, aki nagyon bejön nektek első ránézésre, leszólítjátok? Milyen szöveggel? Hogy reagálnak rá? Lányok! Hogy fogadjátok a közeledést?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is! :)2012. jan. 7. 15:02
11/17 A kérdező kommentje:
Itt meg a lányokat kérdeztem a témáról: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__25401..
2012. jan. 7. 22:25
12/17 anonim válasza:
Sajnos ha nincs semmi szemkontaktus, vagy valami ami utalhat arra, hogy én sem vagyok közömbös neki akkor nem, pedig kéne. Szórakozóhelyen ilyen gond nincsen.
19/F
13/17 anonim válasza:
Hát nekem pl. bejön, főleg ha valami olyan dolgot mondanak ami azért kicsit meg is nevettet.Szóval ez a sablonos " szia!tetszel és gondoltam idejövök"duma nekem nem jön be.Meg azért ez nagyban függ attól is, hogy hogyan néz ki az illető illetve milyen a kisugárzása meg úgy az első vélemény így ránézésre.
14/17 anonim válasza:
sajnos mindig ugyanugy reagálnak: van barátom,ezt mondják,...de ki hiszi ezt el? mindegyiknek van?
pedig kedvesen szólitom meg öket,
15/17 anonim válasza:
"sajnos mindig ugyanugy reagálnak: van barátom,ezt mondják,...de ki hiszi ezt el? mindegyiknek van?
pedig kedvesen szólitom meg öket,"
Na igen, az már több, mint gyanús. Ha tényleg minden lány ezt mondja, és nemcsak 2-3 lánynál próbálkoztál eddig, akkor az gyanús, mert ha így van, akkor mért vannak mégis olyan sokan fenn társkereső oldalakon?
16/17 anonim válasza:
Én egyszer az idei év elején megláttam egy lányt a suliba, egy évvel fiatalabb nálam. Mikor ment a büfébe én pedig azt hiszem a mellékhelységbe, beugrott h na vagy most vagy soha, és elé álltam. Tul.képpen elálltam az útját. Először utána az ugrott be, hogy aztakurv@ most mi a rák legyen, aztán próbáltam megnyugodni és mondtam neki, h nagyon megtetszett, és találkozzunk ma negyed 3-kor a közeli parkban. (persze bemutatkoztam neki és aztán mondtam) Erre se köpni se nyelni nem tudott, és mondta hogy jó, elmosolyodott és elköszöntünk. És tényleg eljött aznap. Eleinte én is félős vtam, aztán ez mindent megváltoztatott, azóta oda merek menni bármelyik lányhoz, és le merem szólítani. :)) Aki mer az nyer ;)
17/17 A kérdező kommentje:
És mi lett a sztori vége? Összejöttetek? :)
2012. ápr. 4. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!