Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek azok a fiúk akik pl a helyi foci csapatban fociznak?
Bár én nem lány vagyok, de szerintem is bejönnek a csajoknak a focista srácok, de tudnod kell, hogy a foci az nem minden!!Hiába focizik valaki, ha egy tahó állat!(ezt most nem rád értettem)
16/F
Menyus
miazhogy, itt nalunk minden csajszi rajong a focistákért, nemcsak a meccsekre, meg edzesekre is kijarnak.
mondjuk ha jobban belegondolok, engem is érdekelt anno a dolog...
pfúj nem jön be. neadj' isten hogy bárki felett is ítélkezzek ismeretlenül, de aránylag sok köztük a primitív suttyó paraszt. egyébként meg a focihoz kb annyit tudok hozzászólni hogy I dont give a f*ck. meg aztán nem szeretem az ilyen izmos alakokat, a sörhasat (vagy bármilyen más hasat) ami utána következik (majd amikor már abbahagyta a focizást) azt meg pláne nem szeretem. a lógó gatyákat meg a sáros sportcipőket sem szeretem. meg a focipályán (vagy bárhol máshol) lebarnult bőrt sem szeretem.
nem véletlenül inkább egy zenész/model srácot választottam barátomnak, semmi köze a focihoz és kb ugyanolyan hidegen hagyja őt is mint engem (még úgyis hogy pedig az ő országa jó a fociban, nem úgy mint Magyarország) XD ráadásul ő nem is suttyó paraszt és a ő lelkitársam <3 na erre egy olyan labda után futkosó bohóc sosem lenne képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!