Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy ha egy fiúnak kell egy lány de annak a lánynak nem kell a fiú akkor sokszor (szinte mindig) semmi sem lesz belőle?

Figyelt kérdés

Ha viszont a lánynak aki nem csúnya, kell egy pasi és annak a pasinak nem nagyon a csaj akkor mégis szinte mindig lesz belőle valami?

Mi ennek az oka?

2012. jan. 6. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a PINA hatalma!
2012. jan. 6. 21:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy bennünk fiúkban nincs annyi büszkeség mint a lányokban. Viszont szerintem ez undorító, mert megalázó a lánynak.

18/F

2012. jan. 6. 21:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Hallod, otthon vagy a logika területén!
2012. jan. 6. 21:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Az, h a pasik nem (mindig) az agyukkal gondolkodnak. :P A csajok máshogy működnek, mint ti.
2012. jan. 6. 21:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont, hogy a pasik inkább az agyukkal gondolkoznak, a nők pedig szinte kizárólag érzelmekkel. Ha ez nem lenne így, akkor a legtöbb nő nem esne bele abba a hibába, hogy elmegy a macsóval randira meg szexel is vele, utána az mihelyt megvolt neki, máris dobja a csajt. Utána meg a csaj rinyál, hogy nincs rendes pasi. De ha megint jön egy menő kigyúrt pasi, akkor emgint beleesik ebbe a hibába és ugyanúgy fog járni, holott agyban tudja, hogy ez is meg fog csalni, ki fog használni, mégis belemegy a játékba. Az is igaz, hogy sok pasi a farkával gondolkodik, de egy reálisan gondolkodó pasi nem fog rányomulni egy topcsaj külsejű plázacicára, mert tudja, hogy nagy bukás lesz a vége. Ellenben egy lány adja a jelet a jó pasinak, akkor is ha az a csaj nem néz ki jól. Mert jól esik nekik virítani a barátnők előtt, hogy neki milyen jó pasija van. De ez csak az én gondolat menetem, biztos nem így van, csak láttam már ezt több helyen.
2012. jan. 6. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:

"Ha viszont a lánynak aki nem csúnya, kell egy pasi és annak a pasinak nem nagyon a csaj akkor mégis szinte mindig lesz belőle valami?"

Ezzel a verzióval én még nem találkoztam... :S

2012. jan. 6. 22:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Mármint, h aztán lett belőle valami...
2012. jan. 6. 22:38
 8/17 anonim ***** válasza:
Mert a lányoknak csak a külső számít, így v rögtön kell nekik egy fiú, v soha. A fiúkat viszont meg lehet fogni a személyiséggel is, ami nem látszik azonnal.
2012. jan. 7. 08:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Na jó, ezt most ugye nem komolyan írtad? Komolyan azt hiszed, h minden lány ilyen sekélyes és ostoba? Lehet, h vannak lányok, akik ilyenek, de nem a többség. Nem ártana megfontolni, amit leírsz.
2012. jan. 7. 10:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h minden lány ilyen sekélyes, hanem tudom ;)
2012. jan. 7. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!