Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit ez a facebook bökés tőle?
Valószínűleg meglátott, gondolt rád, és kapcsolatba akart veled lépni valamilyen szinten, de nem volt semmi mondanivalója.
Ezt a bökést pont a mondanivaló nélküli embereknek találták ki.
Első vagyok.
Hány éves vagy?
Neked az nem gyanús, hogy fél óra ismerettség után megbökött volna "úgy"? Viszont mondanivalója nincsen? :S
Nem akarok vészmadár lenni, de jobb lesz, ha vigyázol, és okosan csinálod.
Nem lenne jó, ha kihasználná az érzéseidet egy jó dugásért cserébe, vagy ilyesmi.
Hivatalosan:
A Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában ez áll: A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.
Nyilván ezt ma már nem kizárólag erre használják, ne kergesd biztos ábrándokba magad :)
18 éves vagyok de nem lennék hülye ha újra "egymásra találnánk" mert szűz vagyok és én mindig is tudtam hogy akivel elvesztem -még ha nagyon szeretem is- az nem fél óra után lesz.
Tudom, hogy mit jelent a bökés gomb :) és igen abban nem lehetek biztos, hogy amikor engem megbökött akkor milyen célból tette, de ahogy leírtam a kérdésnél, bulikban szó szerint szinte egész este egymást szoktuk nézni, még ha csajjal van éppen akkor is nagyon sokszor látom, hogy néz és én ebből gondolom azt, hogy azért bökött meg amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!