Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19éves fiú vagyok még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19éves fiú vagyok még nem randiztam! Hogyan tudok randizni?

Figyelt kérdés
Nincs elég önbizalmam hogy beszéljek egy lánnyal. Tudtok valamit ajánlani ami segíthet?
2012. jan. 6. 18:09
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia

Van olyan lány aki neked nagyon tetszik. Prábálj vele beszélgetni és ha jól érzitek magatokat akkor próbáld meg. Lehet h ő már megérzi h akarsz vmit tőle nekem is így volt. Mond el neki mit érzel v fogdmeg a kezét utána ha neki is tetszel átkarolhatod v a helyzettől fögg mi lesz.

2012. jan. 6. 18:51
 12/14 Yamy válasza:
Nem hát, mert csak a gép előtt ülsz..........
2012. jan. 7. 14:59
 13/14 Fogas válasza:
Nekem se volt önbizalmam, és most 18évesen már eljegyzem a barátnőmet. Legegyszerűbb, hogy ha meg próbálsz higgadt maradni. Ha tetszik valaki, hívd át filmet nézni, de előtte derítsd ki, hogy milyen fajta filmeket szeret:). Hidd el, hatásos:p
2012. jan. 7. 16:17
 14/14 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Keres te ha annyira szeretnél!

2./3. válaszoló

Biztos bejön neki hogy érzi rajtam.

5. válaszoló

fluor már nagyon vár téged!!! (te mindenhova csak ezt tudod írni?)

11. válaszoló

Nem ismerek ilyen lányt... facebook meg nem fogok idegen lányokra ráírogatni. Szóval marad a nettes társkeresés hátha abból lesz valami:)

Yamy válaszoló

Igaz sokat ülök a gép előtt de nem játszok inkább filmeket nézek meg egyebek, de ha nem előtte ülök akkor meg unatkozok.

Fogas válaszoló

Hát én ilyen fiatalon még nem akarnék házasodni:)

Film nézés jó lenne de nem megoldható a sok tesó miatt nincs csönd én is fülessel hallgatom nézem

2012. jan. 15. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!