Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom, hogy Muri Enikőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy Muri Enikőnek bejön vv Attila?

Figyelt kérdés
Volt egy két jel, hogy oda-vissza is szimpatikusak egymásnak.
2012. jan. 5. 12:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sörhasú? Örülnél komám hogy ha olyan izmos felsőtested lenne mint neki, a sörhas meg nem ott kezdődik. Az elálló fül meg szexis általában.
2012. jan. 5. 13:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Úgy dohog itt egy két pasi, mintha ők jobban néznének ki mint Attika.
2012. jan. 5. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem akarok dicsekedni de szerintem én egy kicsit jobban nézek ki mint ő.

Minden túlzás nélkül állíthatom.

Nekik MEGPARANCSOLTA az Rtl Klub hogy csináljanak úgy mintha.......

Különben ha nincs Show akkor nincs néző!!!

Ilyen egyszerű.

2012. jan. 5. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Megnéztem google képeket és ha szerinted ez az izmos felsőtest, akkor enyhe képzavarban vagy.
2012. jan. 5. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt valami vv rajongói oldalon kéne kiírni.

23/l

2012. jan. 5. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorítóan néz ki. Beköltözött a villába szemüvegesen, csendesen. Többször ecsetelte hogy mennyire nincs esélye a csajoknál és most mi lett belőle? :D Ráadtak egy bőrkabátot, hirtelen nagypofájú lett és azt hiszi bárkit megszerezhet.. Hagyjuk már, Muri Enikő szóba se állna egy ilyen kis köcsöggel.
2012. jan. 5. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Proli téma lumpenproliknak.
2012. jan. 6. 10:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Pedig én azt látom, hogy Enikőnek is tetszik. enikő mondta is neki, hogy nincs barátja, meg Attilának van tetkója és azt mondta Enikőnek, hogy ő is tetováljon ugyanolyat, meg 1-1 fél szivet is tetováljanak egymásnak. Enikő pedig nem ellenkezett. Amúgy lehet, hogy meg van játszva, mert ha az Rtl klub azt mondja nekik, hogy jöjjetek össze 1-2 hónapra, hogy legyen min csámcsogni, akkor simán összejönnek, mert lehet fizet nekik fejenként 2-3 millió ft -t a tv. Azért egy ilyen léért a hülyének is megéri 1 hónapra összejönni valakivel. Lehet ugyanígy jött össze Shadi meg Dya is. Kaptak egy csomó pénzt, azért hogy összejöjjenek és leadják a fókuszban. Egy fókusz adásért meg lehet több milliót kaszál a tv a nézettségnek köszönhetően.
2012. jan. 6. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem " még a hülyének is megéri", hanem csak a hülyének éri meg. Nem hiszem, hogy Enikő rá fog szorulni az RTL-es alamizsnára, hogy egy tv-s k.rva legyen. Plusz nem hinném, hogy az egész ország olyan "színvonalas", hogy ezt a baromságot nézi, ezzel is növelve a bevételt...
2012. jan. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!