Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23/F 34/N működhetne még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23/F 34/N működhetne még? Vagy véglegesen elrontottam?

Figyelt kérdés
Nagyobb társaságban találkoztunk egymással párszor, nekem egyből megtetszett, szemezni kezdtem vele, de megijedtem, mert viszonozta és úgy érzem többet várt tőlem, de lefagytam és nem mertem tovább menni. Azóta többször is láttuk már egymást, haverom szerint biztos, hogy bejövök neki. Van családja, nem tudom, hogy merjek-e tovább lépni. Ha igen, hogyan? 23/F
2012. jan. 5. 11:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
öreg
2012. jan. 5. 12:03
 12/30 anonim ***** válasza:
Ugyan mi bajod lenne, ha néhányszor összejönnétek. A férje elhanyagolja, lenne néhány szép emlék tőled, csak rendesen rendezd le.
 13/30 Macs1209 ***** válasza:
30+F
 14/30 A kérdező kommentje:

Macs köszi.

Rendezzem le... egyenlőre hogyan menjek tovább, mert már tuti beszarinak tart.

2012. jan. 5. 12:05
 15/30 Macs1209 ***** válasza:
Nézd, ha megéri, akkor találkozol vele, aztán durrbelemindent... Ha akarja, akkor látszik a szemén, onnantól pedig minden rajtad múlik :)
2012. jan. 5. 12:06
 16/30 A kérdező kommentje:

tehát ha elhívom pl. kávézni és eljön, dumálunk akkor nyert ügyem lehet

amúgy olyan jól eldumálgatok a csajokkal, vele is jókat beszélgettem mindaddig, amíg egyértelműen nem mutatta ki, hogy tetszem neki, azóta meg megkukultam, de összeszedem magam vhogy...

Köszi!

2012. jan. 5. 12:12
 17/30 Macs1209 ***** válasza:

Én egyszer másztam bele kapcsolatba még 19 éves koromban, a csajnak fél éves kapcsolata volt, a srác kb 2 hetente járt hozzá, akkor is csak reszelni, aztán úgy alakult,

hogy kapott egy kis szeretetet, törődést tőlem, és kirak-

ta a srácot. De ott se férj, se gyerek nem volt.

2012. jan. 5. 12:19
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem szabad kihagyni!!!
2012. jan. 5. 12:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Barátkozhatsz vele, de csak akkor akarj kapcsolatot/szexet, ha már elvált.
2012. jan. 5. 12:41
 20/30 anonim ***** válasza:
"Szégyenlős koldusnak üresen marad a tarisznyája!"
2012. jan. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!