Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek első randira valamit a lánynak? Még nem ismerjük egymást. Neten "találkoztunk".
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 22:51
11/14 anonim válasza:
egy tál nesquick gabonapehelyt egy lezárható üvegben
12/14 anonim válasza:
Első randira, soha nem viszünk semmit, főleg ha nem is ismeritek egymást. Azt fogja hinni, hogy egy töketlen balf*sz vagy, aki így akarja megvenni a figyelmét. Majd a negyedikre esetleg.
13/14 anonim válasza:
# 12 Te vagy egy nagy b*lfasz, nem a kérdező! Én is randiztam már úgy, hogy neten ismertük meg egymást előbb, és mindketten vittünk a másiknak valamit. Nem volt ezzel semmi gond, sőt örültünk is a másik figyelmességének, mert mindketten úgy gondoljuk, hogy jó adni, mindenféle hátsó szándék nélkül!
14/14 anonim válasza:
Hát nemtudom, hogy a netről mennyire ismered a lányt, de ha romantikus csajnak gondolod, akkor én bepróbálkoznék egy szál virággal.A Kálát javaslom, mert az semleges, ártatalanságot sugalmazó virág, mégis letisztult és gyönyörű.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem hal ki a lovagiasság, nincs nő akinek nem esne jól egy kis figyelmesség, még ha azt is mondja, hogy nem kell.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!