Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tetszene nektek lányok?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon megfogott és tetszik! Ki találtam neki egy kis kedvességet ami a következő: vettem két kis angyalkát(tudom h tetszenek neki az ilyenek) és van egy pár gyertyám..panel házban lakik és úgy tervezem a bejárati ajtójuktól kezdve egészen hozzám az utat kirakom gyertyával az első anyglkát a bejárathoz tenném egy kis cetlivel h kövesse a fényt a másik pedig nálam lesz és én adom oda neki.Meg egy pár gyertyából kiraknék egy szívet vagy mosolygós fejet vagy valamit. Ez szerintetek elérné a kellő hatást ?2012. jan. 2. 18:47
11/23 anonim válasza:
Én egyszer suli után úgy találtam a bicajom, hogy tele volt ragasztgatva szeretlekes cetlikkel. Az exem csinálta :). Meglepődtem de jó értelemben, aranyosnak találtam. Szerintem jó ötlet amit írtál.
12/23 A kérdező kommentje:
köszi a pozitív visszajelzéseket :)) remélem majd ő is így fogja fogadni és így vélekedik majd:))
2012. jan. 2. 18:59
13/23 anonim válasza:
Biztos tetszene neki, de tekintve, hogy az égő gyertyákat egy panel lakásba őrizetlenül akarod hagyni, ráadásul 10 perc az elég sok gyertyákba számítva... háááát :D
Csináld inkább lámpákkal, az nem olyan veszélyes xD
14/23 A kérdező kommentje:
ma 19:08
10 percre lakik tőlem:D én elgyaloglok kipakolom a gyertyákat meggyújtom majd felhívom h jöjjön ki nem hagyom csak úgy ott:)
2012. jan. 2. 19:11
15/23 anonim válasza:
az a tíz percnyi úton legalább méterenként vannak gyertyák? xd
16/23 A kérdező kommentje:
a lépcső házukban csinálom meg:D
2012. jan. 2. 19:42
17/23 anonim válasza:
El tudom képzelni, ahogy kiszalad a 80 éves szomszéd Irénke néni egy poroltóval:D Csináld mécsessel, legyen annak a nyílt lángnak egy üveg burkolata. De az ötlet alapvetően értékelendő. Csináld meg!
18/23 anonim válasza:
ez nagyon aranyos, én elolvadnék, csináld meg! :D
19/23 anonim válasza:
Aztán majd írj hogy sikerült!!!!:)
20/23 A kérdező kommentje:
hát nagyon úgy néz ki h nem tudom megmondani h sikerült....de ha van jelentkező megcsinálom vele:D ha már ennyim van benne...
2012. jan. 4. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!