Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buliban smárolás, tapizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban smárolás, tapizás után megkívántam egy csajt, beszélgettünk is, élveztük de másnap a képeket nézve, már nem jött be annyira a csaj, szerintetek, annak ellenére, hogy ránézésre nem kifejezetten az esetem, érdemes találkozni, tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés
A buli óta már váltottunk pár szót msn-en és azt beszéltük meg, hogy józan, tiszta körülmények között is kellene találkoznunk. Bár egyből nem gondolom azt, hogy milyen egy jó csaj, de kellemesen elcsevegtünk és mint mondtam a buliban nagyon jól "elvoltunk". Bocs az ismétlésért, de szerintetek kialakulhat valami, érdemes megpróbálni, találkozni legalább 1x ?
2012. jan. 2. 17:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 17:55 vagyok

Azért írtam, mert ha gyanús, hogy nem tetszik annyira most az elején, amikor lángolni kellene. Legalább szexuálisan, akkor minek kezdeni vele? Ahogy telik az idő így is úgy is lankad az érdeklődés a másik irányába. Nálad már most sem teljes. Akkor inkább keress olyat akit ha meglátsz tudod, hogy KELL és senki más sem. S ez legyen szerelem vagy irtózatóan égető szex utáni láng. Érted már???

2012. jan. 2. 20:16
 12/17 A kérdező kommentje:
ma 20:16 -> nos az a helyzet, hogy a buli estéjén rettenetesen vonzódtam a lányhoz, ezért is csókoltam meg később stb... De azóta még nem találkoztunk és nem tudom, hogy ha meglátnám vajon érezném ugyan azt a vonzódást vagy sem. leginkább az a fő gondom, ha találkozom vele (a buli estéjén a barátnője jelezte, hogy tetszem neki stb.) és netalán-tán nem tartom már "jónak", akkor mégis mit mondjak neki ? fogjam arra a minimális alkoholra ? :S megbántani semmiképp nem szeretném. szóval ezért gondoltam arra. hogy egy találkozás még talán belefér... hátha még is csak fellángolna valami. érted ?
2012. jan. 2. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Újra én, az előző: Akkor találkozz vele, s meglátod mi sül ki belőle. Viszont arra készülj ha mégse jön be, akkor az idő előrehaladtával egyre kellemetlenebb lesz a "szakítás".
2012. jan. 3. 06:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Na és ha a legrosszabb esetet vesszük és mégsem jövünk be egymásnak, mégis mit lehet ilyenkor mondani ? azt tudom, hogy én tetszem neki, de nem szeretném megbántani semmiképp sem... :S Remélem kapok még válaszokat.
2012. jan. 3. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez fajta dolog nem megy megbántás nélkül. Ahogy szánalomból sem lehet valakivel járni.

Az elutasítás, szakítás olyan mint a foghúzás: Sehogy sem jó, de ha már meg kell tenni akkor gyors legyen és hatékony. Ha ettől tartasz ennyire, akkor bele se kezdj. S ott vagyunk ahol a legelején.

2012. jan. 3. 17:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus akkor találkozz vele de ha nem tetszik nagyon akkor tök fölösleges !
2012. jan. 8. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Ha válaszoltál ide akkor dobj egy privátot is, hogy észre vegyem.
2013. nov. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!