Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beszélgetni? Lenne egy nagyon fontos kérésem.
Figyelt kérdés
Ja és lány vagyok :)2011. dec. 31. 19:25
61/189 anonim válasza:
ma 20:36
szerintem keversz valakivel mert sosem tettem fel internetre képet magamról. :D utoljára talán akkor mikor elküldtem egy helyre a fényképes életrajzomat :D
62/189 A kérdező kommentje:
Nem XDDD
2011. dec. 31. 20:38
63/189 A kérdező kommentje:
Shevy.. most rólam beszélnek :D
2011. dec. 31. 20:39
64/189 anonim válasza:
Shevy te élsz már megint tévedésbén, most végre nem te vagy rivaldafényben hanem a kérdező, fogadd el! :P
65/189 anonim válasza:
Shevy, nem rólad van szó, hanem a kérdezőről:D Amúgy nem melles kép:D:D Vagyis látszik a melle, de ruha van rajta:P:D
66/189 anonim válasza:
Shevynek egyszerre 3 válasz mindhármunktól :D Azért marad a rivaldafény :D
67/189 A kérdező kommentje:
bisztos rólam beszélsz? :D
2011. dec. 31. 20:41
68/189 anonim válasza:
A kérdező akkor tizenéves? Én inkább huszonnak gondoltam volna, nem tudom, miért..:D
69/189 anonim válasza:
Én is huszonévesnek gondoltam :)
70/189 anonim válasza:
na valaki ellinkeli a kérdést akkor én is mondanék egy kritikát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!