Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkérdezte h járnék-e vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezte h járnék-e vele, mondtam h még nem. Jól döntöttem? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves srác, már majdnem 1 éve ismerem, vagyis eddig nem beszéltünk élőbe, csak köszöntünk 1másnak, de most vette a bátorságot, és felvett msn-re, és megakar ismerni, vagyis már járni akar velem. Naon tetszik, már év eleje óta, de mostanába nem foglalkoztam vele, mert kiábrándultam belőle, amikor nem foglalkozott velem. Elég hülyén hangzik, 1 hónapja, 1 hónapig jártam egy 15 éves sráccal, de nem tudok csókolózni, mert neki se naon engedtem, elhúzódtam, féltem h beégek =/ el se mondtam neki, azt hitte nem szeretem, ezért csúnyán váltunk el =/ és most nem tudom h elmondjam-e ennek a srácnak h nem csókolóztam még úgy (nyelves)? Kérdéseim:

1. nem tudom h reagálna, vajon kinevetne ? =/

2. elmondjam neki ? jó 5let ?

És legyetek szívesek normális válaszokat adni, ne oltsatok, köszönöm a megértéseteket =)

15/L

2009. máj. 21. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

ne félj:) én most 19éves vagyok és én 18évesen csókolóztam először én is írtóra féltem és én is mindig elhúzodtam mert hogy nemtudok, de én elmondtam a fiúnak , te is mond el hidd el segíteni fog!! és nagoyn jó lesz, ne gondolj arra hogy beégsz menni fog !!!:)

és főleg ha tetszik is már irigyellek:D

19/L

2009. máj. 21. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ ;)

Aranyos vagy h így gondolod =)

De még gondolkozom rajta h elmondjam-e neki...az a baj h sok közös ismerősünk van, ezért félek h bárkinek elmondaná a "kis titkomat", még nem ismerem annyira, h megbízzak benne.

2009. máj. 21. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan veszett nehéz a csókolózás. Ne állítsd be annak, s légy bátor. Elmondhatod neki, de talán ne így az elején. Ha kicsit jobban megismertétek egymást és anélkül nem megy, hogy ne mond el neki, akkor mond el.

De simán vehetnéd is a bátorságot és nem is kell elmondani. Ne fordítsd el a fejed, ha meg akar csókolni. Ennyi.

Amúgy én hasonló helyzetben az alábbit mondtam, amikor a csaj elmondta: na és? ( és ez elég ösztönzően is hatott :) )

Ja és csak emiatt nem-et mondani lükeség volt. Ha tetszik és még vonzódsz hozzá eléggé akkor hajrá!

Sok sikert!

Sárky

2009. máj. 21. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Hm...lehet igazatok van, és köszii Neked is a választ ;)

Hát asszem akk holnap talizunk, mondjuk am is 1 busszal járunk haza :D

1ébként mondta, h "akk vár még, nem erőlteti, az én döntésem" =)

Ááááh remélem minden jól alakul majd...=)

2009. máj. 21. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, hogy még nem csókolóztál, és nem fog kinevetni! Én 18 évesen csókolóztam először, a srác nem akarta elhinni, hogy az előző barátom nem csókolt meg, de nem nevetett ki! Örült, hogy ő az első.
2009. máj. 21. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

=) Kösszíí a választ^^

Hm...remélem is h nem nevet majd ki, mert azt tervezem, h majd elmondom neki, ha összejöttünk, holnap találkozunk a buszon...állítólag beszélgetni akar =) Remélem majd minden simán megy :D

2009. máj. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!