Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem! Csajok mivel lehet benneteket igazán levenni a lábatokról? Milyen udvarlási módszert díjaztok úgy igazán?
Én ehhez már csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ritka bunkó is vagy 63%-os.
A saját elméleted igazolása végett úgy beszélsz arról a lányról, mint egy kapcarongyról.
Elárulom, hogy ha annyira undorítónak talált volna téged, akkor elment volna az első discoba, ahol talált volna magának más partnert.
A véleményemet pedig továbbra is fenntartom, egy beképzelt alak vagy, aki azt hiszi csak neki lehet igaza, és képtelen más véleményét elfogadni, csak elengedi a füle mellett és szajkózza a hülyeségét.
Kapcarongy, aki egyébként borította a szépen felállított teóriádat. Mint mondtam, elég lett volna neki elmennie egy szórakozóhelyre.
Azért elképesztő milyen tiszteletlenül tudsz beszélni másokról.
13:05 Most már tiszteletlenül is beszélek, remek :) Amúgy csak arról, aki nem érdemel tiszteletet, pl. a ribancokról.
Máté008:
"És 63%-os válaszoló én nagyon sajnálom hogy a nők visszautasítanak de úgy nem lesz barátnőd ha gyak-on makacskodsz és sajnáltatod magad." - Máshogy se.
"Olyan nőt nem teremtett a jóisten aki rád se néz." - De igen, csak olyat teremtett.
"Egyépként meg menj el más városba, ahol nem ismernek ott próbálj meg nőt keresni." - Próbáltam, de hiába, más városban is ugyanolyan csúnya vagyok. 14 évesen egyébként még én is ilyen naiv voltam, elhittem h a nőknek nem a külső a legfontosabb, közben meg a fenét nem!
"13:05 Most már tiszteletlenül is beszélek, remek :) Amúgy csak arról, aki nem érdemel tiszteletet, pl. a ribancokról."
Nem bírom megállni, hogy megint ide ne írjak... Feltünt ,hogy neked MINDEN NŐ RIBANC? Te egyetlen nőt sem tisztelsz. Zsigerből gyűlölködsz a nőkre és semmi sem jut el az csökött agyadba abból amit írunk neked itt. Legjobb lenne törölni ezt témát... és akkor nem jönne föl állandóan a baromságaiddal. A nőkre fogod a saját töketlenségedet... Mi lenne ha megismernél néhány nőt te szerencsétlen? Ha feltételezem is ,hogy esetleg bejött nálad a 0.00000000001% esély és csak finnyás idióta éretlen p*csákkal hozott össze a sors, ha intelligens lennél akkor mennél tovább és nem adnád fel a harcot ,hogy összejöjjön valakivel. Ez helyett tespedsz a saját elmédből kiokádott gyűlöletben és onnan kiáltozol minden nőre olyanokat amitől minden normális nőnek felfordul a gyomra. Szétb@sz az ideg attól is ,hogy mániákusan minden rohadt mondatodban újra és újra elmondod az idiótizmusaidat és a rögeszméidet. És most nyomatékosan megkérlek arra ,hogy ne válaszolj nekem erre azzal ,hogy : Márpedig minden nő ribanc és csak pénz kell nekik meg a jóképű palik... Mi lenne ha kiráncigálnád az elcseszett seggedet ebből a magad kreélta takonyból és ne egy anonim oldalon sajnáltasd magadat. Tőlem nem fogsz szimpátiát kapni. Remélem tényleg utolsó alkalommal írtam neked.
ui: Elfelejtettem megemlíteni ,hogy az egyik legjobb barátom aki a legnagyobb eltúlzott jóindulattal is csak átlagosnak mondható és világ életében csóró volt... nos tavasz óta együtt van egy meglehetősen dögös lánnyal és nagyonis boldogok. Sokat szívott azelőtt ő is a csajokkal de sosem adta fel és kezdett mérget köpködni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!