Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti nem utáljátok ezt szilveszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem utáljátok ezt szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Amikor az összes bulizós hely tele van éretlen kis hülye 14éves p*csákkal akik össze hánynak mindent és 15éves kis p*cs*kkel?Hogy engedhetik be őket és mért szolgálják ki őket alkohollal?Maradjanak otthon vagy házibuli...

21/L

2011. dec. 30. 17:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát öregem ez tényleg gáz:D:D
2011. dec. 30. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:
én 15 éves vagyok és lány. szerintem ez csak a szólők hibája mert engedik ezt. engem például nem enged el anyum jó elég szar h egy csomó nállam fiatalabb lány megy ide oda de nem érdekel, mert mind ribanc. (persze én se vagyok egy angyal, de nem értek egyet ezzel az "igyunk, füvezzünk, cigizzünk, feküdjünk össez fűvel-fával mert 14 évesek vagyunk, és mindent megtehetünk" című műsorral)
2011. dec. 30. 18:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó látom téged normálsian nevelenek:)

Én is ilyen voltam ennyi idősen:)

Persze akkor is partiztunk csak mondom valakinél tehát valami házibuli dolgot csináltunk:)17évesen voltam elöször ilyen szórakozóhelyen:)

2011. dec. 30. 18:08
 14/19 anonim ***** válasza:

ma 18:02

Miért vagyok gáz??

Nem tudok önmagam lenni, mert akkor a Nök többsége egyszerüen ignorál vagy észre sem vesz.

Undorító dolog valóban, de miért kellene Nekem mindent eltürnöm?

2011. dec. 30. 18:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Mit nem tudnak ennyire elviselni a nők benned?
2011. dec. 30. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs a környéken olyan hely ami 18+ ? Nem igaz.
2011. dec. 30. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Milyen szórakozóhelyekre gondolsz? Elég komolyan veszik már a +18as korhatárt főleg szilveszterkor...
2011. dec. 30. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
amúgy meg tök mind1 hogy hogy 18 éven aluliakat nem engedik be mert igyis ugyis bejutnak valahogy..különben nem tartanánk itt ahol tartunk :)
2011. dec. 30. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Szilveszterkor pont házibuliba megyek ahol korombeliek lesznek.

Amúgy voltam nem olyan rég kétszer is buliba de nem voltak 14-15 éves lányok, inkább 17 felettiek. Itt nem kérik el a személyit mégse mennek be 15 év alattiak.

Szerintem te mész rossz helyre.

2011. dec. 31. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!