Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki? ( Kép lent)
2011. dec. 29. 21:27
51/57 anonim válasza:
utolsó...Leet tudod mi a "szép", de nálad attól még bármelyik "ronda" ember többet ér.
53/57 anonim válasza:
mer? jogilag a számitogépem tõbbet ér mint ez a "csaj" mért is lenne mindenki más szebb nállam? hát pl én is evel a tudatal éltem de miota OLASZ CSAJOK DÕGLENEK ÉRTEM, JA ÉS NÉMET, MAGYAR, CSAJOK IS azota tudom hogy iszonyat szép vagyok
54/57 anonim válasza:
jah bocs az off miat hogy magam is bele keverem,,,
55/57 anonim válasza:
Inkább tanulnál meg írni-olvasni rendesen, mint a 15 éves egoista agyaddal verni itt a nyálad. :-)
Mert még az én kommentáromat sem sikerült túl jól értelmezned.
56/57 anonim válasza:
kedves márkó.! látom teis a rosszabbik fajtából tévedtél ide..-.- különben ha nem tetszik az h hogy néz ki akkor mi a fa_zért irogtasz ide te nyomoré_ _igány bal_asz?.. meg 12 évesen nem azt kéne figyelni hogy milyen olaszos csajok buknak rád (de ezt kétlem) a magyart is kétlem mert ép eszű ember nem jön(ne) össze ilyen kis agyilag vissza maradott beképzelt genyóval..-.- na cs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!