Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért elég mai lányok legnagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elég mai lányok legnagyobb részének ha külsőleg jó a pasi, és már dobják is szét a lábukat?

Figyelt kérdés

Tisztelet az ide írkáló lányoknak:), akiknek nem számít a külső:)?!

Meg még 1-2 józan eszű lánynak a nagyvilágban. De a többségnek 14-25 közöttieknek, elég ha csak egy pasi pl így néz ki(csak egy példa, de ilyen vagy ehhez hasonló) [link]

és már reflexszerűen nyitják is a lábukat. Az sem számít, ha két szót nem tud értelmesen elmondani, de mivel kirakatbábu, így már elég, hogy hónapokon keresztül oda-vissza legyen érte a lány. Az sem számít ha olyan buta mint egy tuskó, és tahó mint egy kocsmatöltelék. Sőt ezek lassan már erények is, nem kizáró tényezők.

2011. dec. 29. 16:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Opsz, véletlen elküldtem.

Szóval úgy tűnik, hogy a férfiak még is olyan nők után kajtatnak, akik baromira nem az "átlagos" kategóriába tartoznak.

2011. dec. 29. 17:04
 22/46 anonim ***** válasza:
Utolsó, a bnőid is találnának pasit, ha a csúnyábbakkal is szóba állnának, ebben 100%-ig biztos vagyok.
2011. dec. 29. 17:06
 23/46 anonim ***** válasza:

Én bele fáradtam ebbe az örökös veszekedésekbe! Majd csak rá jönnek sokan mi is a fontosabb! Én elég értelmesnek tartóm magam mivel verseket is írok ! Személy véleményem szerint jó ! Jó nem egy Petőfi vagy egy Arany se egy Ady de az enyém...

Engem nem érdekel hogy az emberiség 7 milliárd lakósából hányan nézik a külsőt nekem ebből a 7 milliárdból nekem csak egyetlen egy kell aki értékeli a belső értékeim aki azért szeret aki és ami vagyok és felőlem össze is omolhatna a világ !!!

az előző 19f :D

2011. dec. 29. 17:24
 24/46 anonim ***** válasza:

"Én elég értelmesnek tartóm magam mivel verseket is írok !"

B*zmeg :DDD

2011. dec. 29. 17:26
 25/46 anonim ***** válasza:

17:26: Ott a pont.

:D:D:SA:SDA:SDA::SDA

2011. dec. 29. 17:29
 26/46 anonim ***** válasza:
Csorog a könnyem b*szki :'DDD Ez k*rva jó volt :DDDD
2011. dec. 29. 17:29
 27/46 anonim ***** válasza:

Nem akarok megsérteni senkit, de arra nem gondol senki, hogy az értelmesebb nő az értelmes pasikra buknak?

Felőlem aztán mondhattok rám akármit, de nálam már ott kiesik vki, ha képtelen leírni értelmesen azt, amit mondani szeretne.

Nem kell helyesírási versenyen indulnia, de azért...

"Én bele fáradtam ebbe az örökös veszekedésekbe! "

"rá jönnek"

"tartóm"

"Személy véleményem szerint jó"

"lakósából"

Vesszőt se használj még véletlenül se.

Bocs, de nálam az értelmes ember nem itt kezdődik.

2011. dec. 29. 17:30
 28/46 anonim ***** válasza:

értelmesebb nők*

(Lemaradt a k:)

2011. dec. 29. 17:30
 29/46 anonim ***** válasza:

Miért ba****+????

19f

2011. dec. 29. 17:31
 30/46 anonim ***** válasza:
Olvasd már el mit írtál Petőfi! :DDD
2011. dec. 29. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!