Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, akivel megismerk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel megismerkedtem ma este, itt lakik a szomszéd városban.18 éves, én 13. És találkozni szeretne velem. Szerintetek belemenjek?

Figyelt kérdés

2011. dec. 28. 23:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne, ne menj bele! Meg is bánhatod késöbb.

Nem értem, mit akar töled? Hisz te még csak 13 vagy!

Mond neki hogy keressen mást, mert te még fiatal vagy hozzá. Hisz igy van. Ne menj bele :(

Föleg hogy még alig ismered. Pár órája. :S.

Ha én valakivel megismerkedek a neten, akkor pár hétig irogatok vele neten, majd késöbb jöhet a tali, ha kitudja várni.

És én 18 vagyok,lány.

Vigyázz magadra ám!!

2011. dec. 29. 01:06
 12/15 anonim ***** válasza:
TULIPÁNTAPOSÓÓÓÓÓÓÓ :D
2011. dec. 29. 02:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Még kis k u r v a vagy! Majd 5 év múlva. Talán.
2011. dec. 29. 02:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem mennék bele, vagy hamarosan ő fog beléd menni:D
2011. dec. 29. 10:19
 15/15 A kérdező kommentje:

13#-nak üzenem:

Te milyen jogon ******** le?Te is biztosan valami t a h ó p a r a s z t lehetsz.Nem kéne bunkózni,hiszen nem is ismersz!Normális emberek válaszát kértem,és nem az ilyenekét,mint te.

2011. dec. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!