Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki úgy megy bele következő találkozóba, hogy már akkor TUDJA hogy nem fog megjelenni?
Ez azért szerintem elég gáz, és minősíthetetlen viselkedés. Miért nem lehet megmondani, hogy bocs de nem? Annyira hihetetlen rossz érzés amikor ennyire semmibe veszik az embert. :(:( Ráadásul azt hittem, hogy kedvel. (Bár mikor utoljára találkoztunk, megudta hogy nincs autóm és kicsit lekezelően kezdett viselkedni, itt azért vélek némi összefüggést felfedezni, de nem akarom az ördögöt a falra festeni...) Ez már régebben történt, és azóta kiderült, hogy már akkor csak úgy rámondta hogy "jól van"... Mi a véleményetek?
24F
Nézd a jó részét: mázli, hogy ilyen hamar kiderült...
Később rosszabb lett volna.
22:22, akkor már több hónapja ismerkedtünk. Figyelj, nem vettem halálosan komolyan azt a kijelentést, inkább óvatos voltam és úgy értelmeztem, hogyha ilyet mond akkor nyilván jól érzi magát a társaságomban. Azért azt feltételezhetem ilyen megnyilvánulás után nem? :)
szamóca..: igen, lehet hogy igazad van, de... Azért gondoltam hogy az az oka, mert utána változott meg egyértelműen a viselkedése amikor ezt megtudta. És úgy képzeld el, hogy aznap mikor találkoztunk még úgy tűnt, ha úgy tetszik "sinen vagyok". Mikor mondtam hogy nincs kocsim, vissza is kérdezett kicsit meglepődve, hogy "neked nincs kocsid?" Még éreztem is, hogy na most lehet hogy rosszat mondtam. :) Utána meg eléggé lekezelő volt. :( Legalábbis nálam az udvarias gesztusra tett faragatlan bunkó reakció annak számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!