Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelves csók? Hogy? SOS.13/L
összejöttem 1 fiúval.:D
nagyon szeretem őt..:D
de még nem csókolóztunk ..
nekem még sose volt nyelves csókom
a srác meg már túl van rajta
mi van ha elrontom?:S
légyszi segítsetek!
ti hogy estetek át az első nyelves csókon? / milyen volt?
Tudom,hogy ezzel most nem sokat segítek,de amikor eljön a pillanat minden magától meg fog történni.Azt,hogy hogyan kell csinálni nem nagyon lehet elmagyarázni,inkább magadnak kell ráérezni.Ne félj,nem igazán lehet elrontani.Arról gondoskodj,hogy friss legyen a lehelleted,viszont a csóknél ne legyen rágó a szádban.
Kb én is annyi idős voltam az első csókomnál,mint te most.Olyan hirtelen történt,hogy nem volt időm azon görcsölni,hogy nehogy elbénázzam.Nem olyan nagy ördöngősség,hamar belejössz majd.
Mondod neki hogy tanítson meg. Biztos örülni fog :)
De egyébként sem lesz gond.
lol.:D
köszinem.
az ha a srác már csinálta az jó :D
Nekem egy éve volt az első nyelves csókom, isteni volt, pedig mindketten először csókolóztunk.
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne görcsölj. FRISS LEHELET!! Hagyd hogy a fiú irányítson. És esetleg csók közben túrj bele a hajába, vagy cirógasd a nyakát! Azt nagyon szeretik a fiúk. Remélem, segítettem! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!