Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölt facebookon egy 10-es csaj, megböktem és visszabökött. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Csak lefeküdni szeretnék vele...2011. dec. 27. 19:50
11/19 anonim válasza:
Kérdezd meg a tarifát!
Mennyire diszkrét, mit vállal, és felárasak-e az extra szolgáltatások, pl. francia vagy orál.
12/19 anonim válasza:
Egy szerencsétlen vagy öreg ... Ezt komolyan gondoltad h bejelöl valaki Facebookon akkor tetszel neki? :-D és meg is bögted ... uuu amugy meg renelem nem ez lesz a legnagyobb örömöd az életben.
14/19 Normálisvagy? válasza:
Jancsijancsi, élőben bökdösd ne Facebookon...
15/19 anonim válasza:
Mi is a BÖKÉS?! Bökésből lájk lesz lájkból hozzászólás hozzászólásból ismerkedés ismerkedésből chat chatből msn msnből sms ezés sms ezésből találkozás találkozásból puszi pusziból csók lesz csókból csókolózás csókolózásból szex
:DDDDDDDD
16/19 anonim válasza:
20 év múlva...
kérdezi a lányod: hogy ismerted meg anyut?
te: megböktem fészbúkon!!!
17/19 anonim válasza:
10-es? 10 éves? :D
"A kérdező kommentje:
ráírnék én de mit... nem ismerem sehonnan"
Hát nem vagy egy Casanova! Le akarsz vele feküdni, de nem tudod mit írj neki? Ez így nem fog menni!
18/19 anonim válasza:
Te aztán értesz a csajozáshoz.Itt kérdezed meg hogy mit csinálj...Egyébként hagyd ott a jelenlegi párodat és utána próbálkozz a másik csajnál,ha mersz!
19/19 anonim válasza:
DE szerintem nem fog összejönni,mert himringyó nem fog neki kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!