Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelölt facebookon egy 10-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelölt facebookon egy 10-es csaj, megböktem és visszabökött. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Csak lefeküdni szeretnék vele...
2011. dec. 27. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a tarifát!

Mennyire diszkrét, mit vállal, és felárasak-e az extra szolgáltatások, pl. francia vagy orál.

2011. dec. 27. 20:22
 12/19 anonim válasza:
Egy szerencsétlen vagy öreg ... Ezt komolyan gondoltad h bejelöl valaki Facebookon akkor tetszel neki? :-D és meg is bögted ... uuu amugy meg renelem nem ez lesz a legnagyobb örömöd az életben.
2011. dec. 27. 20:45
 13/19 anonim válasza:
Bökted *
2011. dec. 27. 20:46
 14/19 Normálisvagy? ***** válasza:
Jancsijancsi, élőben bökdösd ne Facebookon...
2011. dec. 27. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi is a BÖKÉS?! Bökésből lájk lesz lájkból hozzászólás hozzászólásból ismerkedés ismerkedésből chat chatből msn msnből sms ezés sms ezésből találkozás találkozásból  puszi pusziból csók lesz csókból csókolózás csókolózásból  szex

:DDDDDDDD

2011. dec. 27. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:

20 év múlva...

kérdezi a lányod: hogy ismerted meg anyut?

te: megböktem fészbúkon!!!

2011. dec. 28. 00:27
 17/19 anonim ***** válasza:

10-es? 10 éves? :D

"A kérdező kommentje:

ráírnék én de mit... nem ismerem sehonnan"

Hát nem vagy egy Casanova! Le akarsz vele feküdni, de nem tudod mit írj neki? Ez így nem fog menni!

2011. dec. 28. 00:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Te aztán értesz a csajozáshoz.Itt kérdezed meg hogy mit csinálj...Egyébként hagyd ott a jelenlegi párodat és utána próbálkozz a másik csajnál,ha mersz!
2012. jan. 8. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
DE szerintem nem fog összejönni,mert himringyó nem fog neki kelleni.
2012. jan. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!