Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor smároljam szerintetek le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor smároljam szerintetek le?

Figyelt kérdés

Moziba mennénk a barátnőmmel és ez lenne az első smárolás. Szerintetek mozi előtt vagy utána ? Azért kérdem csak mert ha a moziba eszünk popcornt meg ilyeneket akkor az nem biztos h úgy kéne,mozi után pedig vacsorázunk szval nem tudom mikor kéne :/

Én 13/f, ő 13/l

2011. dec. 26. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Előtte elég furcsának tudom elképzelni...Kaja után igyatok valamit az nagyjából kimossa a szátokat...
2011. dec. 26. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
közbe :P valami uncsi filmre menjetek :P
2011. dec. 26. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ember ha így folytatod még ma este 10 kérdést feltehetsz. Akkor csináld amikor megvan az alkalom.De nyilván búcsó csók szokott lenni nem hello,szia csók... Ha köv kérdésed az lesz mikor fogd meg a kezét.Akkor arra a válasz az hogy mután mentek haza moziból.És akik szeretik egymást nem smárolnak hanem csókoloznak de 13 évesen nem hiszem hogy szerelemről beszélhetünk max gyerekorriról ha tévedek akkor bocsánat
2011. dec. 26. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is az elején nem épp a legjobb mert kitudja, hogy fog reagálni rá, mert feszült lesz a hangulat, mindketten izgulni fogtok. A moziban egy kis beszélgetés után, megfogod a kezét, átöleled és rá nézel, ha feléd fordul közelíthetsz felé a fejeddel és mehet a csók. A kaja nemtom miért akadály nem ismered a rágót??

Jó alkalom még egy romantikus séta közben megállni valahol és akkor bele mélyedhettek a csókba akár hosszabb ideig is egy romantikus helyen.

Am meg akkor csókolod meg amikor jólesik.

2011. dec. 26. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a mozi közeben vagy után...fogd meg a kezét lőtte, öleld át...De ezt akkor kell amikor meg van a pillanat...

Ja és a szerelmesek csókolóznak, nem smárolnak...

2011. dec. 26. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:

nincs biztos recept.

eljön majd egy pillanat, mikor hosszan egymás szemébe néztek, és mindketten érzitek, hogy vágyik rá a másik is. Akkor lassan közelíteni kezditek az arcotokat, és megtörténik.

A moziban ilyesmire szerintem nincs lehetőség... kényelmetlen a szék, és a filmre figyeltek majd, nem annyira egymásra.

23F

2011. dec. 26. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Mozi közben lenne a legalkalmasabb a sötétben :))
2011. dec. 26. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak nehogy a fülét nyald össze a sötétben :DDD

Búcsúzkodásnál, egy ölelés, aztán megsimogatod az arcát, szemébe nézel és lassan közelítesz... Hajrá.

2011. dec. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!