Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor smároljam szerintetek le?
Moziba mennénk a barátnőmmel és ez lenne az első smárolás. Szerintetek mozi előtt vagy utána ? Azért kérdem csak mert ha a moziba eszünk popcornt meg ilyeneket akkor az nem biztos h úgy kéne,mozi után pedig vacsorázunk szval nem tudom mikor kéne :/
Én 13/f, ő 13/l
Először is az elején nem épp a legjobb mert kitudja, hogy fog reagálni rá, mert feszült lesz a hangulat, mindketten izgulni fogtok. A moziban egy kis beszélgetés után, megfogod a kezét, átöleled és rá nézel, ha feléd fordul közelíthetsz felé a fejeddel és mehet a csók. A kaja nemtom miért akadály nem ismered a rágót??
Jó alkalom még egy romantikus séta közben megállni valahol és akkor bele mélyedhettek a csókba akár hosszabb ideig is egy romantikus helyen.
Am meg akkor csókolod meg amikor jólesik.
Szerintem a mozi közeben vagy után...fogd meg a kezét lőtte, öleld át...De ezt akkor kell amikor meg van a pillanat...
Ja és a szerelmesek csókolóznak, nem smárolnak...
nincs biztos recept.
eljön majd egy pillanat, mikor hosszan egymás szemébe néztek, és mindketten érzitek, hogy vágyik rá a másik is. Akkor lassan közelíteni kezditek az arcotokat, és megtörténik.
A moziban ilyesmire szerintem nincs lehetőség... kényelmetlen a szék, és a filmre figyeltek majd, nem annyira egymásra.
23F
Csak nehogy a fülét nyald össze a sötétben :DDD
Búcsúzkodásnál, egy ölelés, aztán megsimogatod az arcát, szemébe nézel és lassan közelítesz... Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!