Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon pattanásos az arcom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon pattanásos az arcom mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál, bőrgyógyásznál voltál már vele?
2011. dec. 25. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem csináld ugyanazt, mint ha nem lenne pattanásod.ismerek egy csajt,jó teste volt mindíg, helyes arca, de senkinek nem kellett a sok pattanása miatt,amik nem akartak elmúlni vagy épp váltogatták egymást.aztán kb 3 évvel középiskola vége után találkoztunk, és el tűntek a pattanásai, és sok fiú koslatott utánna.sajnos nagyképű is lett...szóval a lényeg:majd el múlik
2011. dec. 25. 10:09
 3/8 BlackSword ***** válasza:
Irány, vagy a kozmetikus, vagy ha súlyosabb, akkor a bőrgyógyász... De oda nehezebb bejutni...
2011. dec. 25. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen fabulon nak nevezett pattanás elleni szer
2011. dec. 25. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy a pattanásokon néha csak az idő segít. Én 16 éves koromtól 18-19 ig nagyon pattanásos voltam és bármit tettem nem múlt el. Nekem csak az idő segített, de próbálj mg minél többet tenni a pattanások kijövése ellen.

Tényleg menj el egyszer egyszer bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz. De kozmetikusnál csak szereket kérj mert az arctisztítás nagyon drága és néha semmit sem ér. Én amikor voltam 1 hétig dagadt és sebes volt az arcom 1 hétig jó és utána újra pattanásos. Szóval majd ha javul az arcod akkor menj kezelésekre.

Azon kívül próbálj szigorú "diétát" betartani. Sportolj minél többet, ne egyél zsíros, olajos fűszeres vagy moslék ( nálam ez a chips, hamburger stb.) igyál sok vizet. Egyél minél több zöldséget gyümölcsöt.

Jah és ami nálam fontos aludj eleget. Tényleg 11-12 kor feküdj le és inkább korán kelj. Mert nálam amikor 2-3 napig nem alszom eleget biztos kijönnek randa gyulladt pattanások.

Amit a kozmetikustól, gyógyszerésztől kaptál szereket próbáld ki hogy javítanak vagy rontanak és azokat próbáld meg a bőröd szerint használni.

Remélem azért javul az arcod.

2011. dec. 25. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
mit?várjál 20 éves korodig!
2011. dec. 25. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Mièrt 2

èves koràig elõzõ? Èn 21vagyok ès most talån mèg több van mint volt, ez szerintem nagyban függ a bôrtipustól, étkezéstõl, stb...

2011. dec. 26. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Én nem mondtam hogy csak idővel változik, de ha a hormonviharok lementek egy emberben és akkor is pattanásos akkor el kell gondolkodnia hogy mitől lehet. Mert a pattanások akkor azért jönnek ki mert a szervezetedben valami nincs jól és nem sportol az ember eleget vagy szart eszik esetleg nem elegendő vizet iszik. A pattanás vagy hormonális vagy életviteli vagy mindkét okból jön ki.
2011. dec. 27. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!