Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Találkozzak vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Találkozzak vele vagy sem?

Figyelt kérdés

Körülbelül fél éve megismeretem egy fiút interneten keresztül és nagyon jól elbeszélgetünk mindig..most jön majd az elsőő randin a mai napig nagyon vártam de most kaptam tőle egy képet és nem tetszik vagyis kicsit kövéér és ez nagy baj?? vagy már azért mert egy 20éves nagyobb darab fiú? találok még valaha ilyen szép vékony sportos fiút ?? és elmenjek a randira??

19/L

2009. máj. 19. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Ne találkozz vele. Kíméld meg egy csalódástól!
2009. máj. 19. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Páromnak is van kis pocakja, és korábban nekem ez nem jött be, de annyira beleszerettem az egyéniségébe, hogy egyátalán nem zavar. :-)

Az viszont már komolyabb, hogy amúgy abszolút nem tetszik...

Szerintem menj el a randira, élőben mégis másak az emberek mint képeken. ;-) Aztán ha úgyse tetszik, akkor nem, és felejtős a dolog, mert kell testi vonzalom is egy párkapcsolatba.

2009. máj. 19. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Elég felületes liba vagy. Fél évig beszélgetsz egy sráccal, addig tetszett a stílusa, és most, hogy láttál róla egy képet, már nem jön be?! Nem gondolod, hogy tartozol neki azzal, hogy elmész a randevúra? A "kicsit kövérsége" ellenére attól még lehet egy intelligens, humoros, jószívű pasi, akit nagyítóval kell keresni a mai világban. Te mit szólnál hozzá, ha téged csak így leráznának?!
2009. máj. 19. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ha neked alapból a vékony sportos testalkatú férfiak jönnek be, akkor kíméld meg..

Bár élőben mindenki máshogy néz ki, mint képeken..

2009. máj. 19. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, még gondolkozom..

de az arca nagyon tetszik és minden rajt csak eddig nem láttam igy egészbe::O

2009. máj. 19. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Arca szép? Akkor meg!? Hát az a lényeg. Hiába van gyönyörű teste egy hapsinak ha télen a minuszokban be van öltözve és olyan randa az arca h rossz ránézni...
2009. máj. 19. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
ha az arca tetszik miért ne!? hátha a feleslegét ledolgozza miattd;) sok sikert!
2009. máj. 19. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted jó képű és jó a stílusa és rendes is veled, jól érzed vele magad mikor beszélgetsz vele, megnevetett

akkor mégis mi a F@SZT zavar téged az a kis pocak?

2009. máj. 19. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:

mert hülye vagyok:( és válogatós

de szeretem

2009. máj. 19. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok bocs ha keményen fogalmaztam, de azért érdemes lenne megpróbálnod szerintem, mert különben nem teszed azon fogsz rágódni, hogy miért is nem próbáltam meg, "Mi lett volna ha..?" Hidd el jobb az ilyet elkerülni.

Sok sikert;)

2009. máj. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!