Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok ha az utcán leszólítana titeket egy lány?
Nincs abban semmi különös, ha egy lány leszólít egy pasit/fiút az utcán. Ha a srácnak, akit le akarsz szólítani szimpatikus vagy, akkor no problem. Ha nem, akkor csak udvariasan válaszol a kérdésedre és tovább áll.
Nem kell ezen görcsölni, nem fogja leharapni a fejed emiatt. :)
F|20 vagyok. Általában mindenkivel segítőkész.
Az első reakcióm az lenne, mint rendesen: azt hinném, hogy kérni/kérdezni szeretne valamit, útbaigazítás stb., és örömmel állnék a rendelkezésére.
Ha jól értem, a kérdés arra vonatkozik, hogy mondjuk beszélgetni szeretne, és azért szólít le. Hát elsőre meglepőnek találnám, de ha szimpi lenne a lány, szerintem kétszer is megdörzsölném a szemem, hogy nem álmodom-e. :)
Ha nem lenne szimpi, akkor sem hajtanám el, viszont kényelmetlenül érezném magam miatta, mert a meglepetés ereje miatt nem tudnám, hirtelen mihez is kezdjek.
Szerintem semmi furcsa nincs benne, nem tudom miért kell ragaszkodni ezekhez a berögzött "szabályokhoz" miszerint a fiúnak KELL leszólítania a lányt, felejtsük már el ezeket, a 21.sz-ban vagyunk.
Én speciel örülnék neki, ha egy lány leszólítana :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!