Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket zavar ha egy pasinak szőrös a mellkasa?
Figyelt kérdés
19F2011. dec. 23. 20:34
11/23 anonim válasza:
Neee,semmiképp se szőrtelenítsd,az a férfias és szexi ha szőrös!!:)
18/L
12/23 anonim válasza:
Ha belé vagyok zúgva, akkor nem zavar. A kiszemeltemnek is szőrös, de raja nem baj. :)
14/23 anonim válasza:
Én imádom a szőrös mellkast. :) 23/L
15/23 anonim válasza:
Nem, azért pasi, hogy az legyen.
16/23 Bebi1212 válasza:
Szióó!Engem egyáltalán nem zavar,az exem teljesen csupasz volt azt hittem akkor hogy az a jó,de a mostani párom szőrösebb(melkasilag)és nekem nagyon bejön :)iádom mikor rajta fekszem és "játszadozok"vele ,az ujjamal birizgálom.Mikor összejöttünk félt hogy mit szólok hozzá ,de megmondtam neki őszintén hogy nekem nagyon tetszik és azóta megbékélt vele:)! Szóval nekem kifejezetten bejön ugyanis szerintem a gyerekek "csupaszok",a férfi attól külömbözik a gyerektől hogy szőrős!Aki eredetileg szőrös az maradjon az :) aki pedig alapjáraton szőrtelen az se érezze magát rosszul mert nem tehet róla!Remélem nem bántottm meg senkit,nem az volt a szándékom :) csak segiteni szerettem vola.(előre is bocsánat ha rosszat mondtam valakinek)...
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem fogom leborotválni.
2011. dec. 24. 08:56
18/23 anonim válasza:
A sok ostoba ribanc, akik benyögték a végleges szőrtelenítést, remélem nektek a pinátok is véglegesen le van szőrtelenítve. Ellenkező esetben kuss legyen.
19/23 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. dec. 24. 13:37
20/23 anonim válasza:
Egy pasi pasi legyen, nem egy cica baba aki huzingálja ki a szôrét... De azért csak mèrtékkel a hàtul szõrösebb mint elôl már egy picit durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!