Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az onbizalmam 0. Mit csinaljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az onbizalmam 0. Mit csinaljak, hogy javuljon a sajat magamrol alkotott kepem?

Figyelt kérdés

16 eves fiu vagyok a lenyeg az hogy nagyon csunya vagyok:nagy a fejem,az orrom is meg a fuleim is eleg idetlenek es emellett en vagyok a legalacsonyabb a velem egykoru fiuk kozul.Nagyon keves baratom van, mert nem merek ismerkedni vagy elmenni szorakozohelyekre, mert az onbizalmam egy nagy 0, meg amugysem hiv el soha senki sehova.Az iskolaban jol megvagyok az osztalytarsakkal, de kb. ennyi az egesz barati korom.Az onbizalomhiany miatt szinte alig merek emberek koze menni, foleg fiatalok koze nem, mert mindig ugy erzem, hogy mindenki rajtam nevet.Sok ilyen temaju kerdest lattam mar itt es hiaba olvastam el a valaszokat mindenki azt irja mindenhol, hogy a lenyeg az, hogy legyen onbizalmam es kisugarzasom, de nem ertem, hogy hogy legyen csak ugy egyik naprol a masikra onbizalmam ha tudom magamrol, hogy nagyon csunya vagyok.Tulajdonkeppen meg stilusom sincs mert nem merek semmilyen stilust felvenni, meno ruhakba jarni (de amugy jol oltozkodom es nem ugy nezek ki mint egy paraszt), mert en ugy erzem, hogy akkor meg jobban kirohognenek, mert azt gondolnak rolam, hogy "minek akar menozni ez a gyerek amikor a feje olyan csunya mint a halal".Ezt a nagy onbizalom dumat hulyesegnek tartom, mert probalom elkepzelni magamban, hogy milyen lenne ha menoznek en is mint mas es a csucson lenne az onbizalmam, de en ezt ugy fogom fel, hogy akkor mar bekepzelt lennek, de egyszeruen nem merem megtenni mert ugy erzem haszontalan vagyok es egyaltalan nincs mire felvagnom.Amugy jol tanulok, elso 3 tanuloba mindig benne voltam meg eddig de amikor pl. valakivel ismerkedni akarok nem mehetek ugy oda hozza, hogy "tudom, hogy csunya vagyok de lecci allj szoba velem, mert legalabb annyi hasznom van, hogy okos vagyok!".Vannak olyan haverjaim akik eddig sehol sem voltak, mindig megbuktak meg sehogy se neztek ki, most is hujek mint az allat a tanulasban, de megis egy csomo havert meg baratnot szereztek es ugy erzik most ok a kiralyok (szoval van onbizalmuk), en meg ugyanazon a szinten maradtam mint ahol par evvel ezelott voltam es ezis nagyon zavar engem es ez nem irigyseg hanem csak egyszeruen nagyon zavar, hogy hiaba mond barki barmit valljuk be, hogy a mai fiataloknal a kulso a lenyeg.A belsot csak akkor veszik figyelembe ha pl. egy olyan bekepzelt fiuval talakozik egy lany akirol mar egybol megallapitja a beszedebol, hogy tenyleg egy nagy bunko meg ha jol is nez ki (de hozzateszem ahhoz nagyon bunko paraszt kell legyen).

Ez az en velemenyem es ezek az erzeseim, kerlek adjatok tanacsot, hogy hogyan valatoztassak ezeken a problemakon!

Bocs a hosszura sikeredett kerdesert, de megkoszonom annak aki vegigolvassa, es hasznos valaszt ir nekem, ertekelni fogom!Elore is koszi mindenkinek!

2011. dec. 21. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

sport sport sport és sport... cucc nélkül!

én is így voltam 15-16 évesen kb. mintha az akkori énem panaszkodna csak én még szarabb helyzetbe voltam, az osztálytársaim kiakartak pöckölni kb. a suliból :)

elkezdtem gyúrni, tanultam, elvégre barátom v barátnőm nem volt, volt időm bőven :D egy idő után jött a respect xd mostanra mondjuk van elég önbizalmam + egy sajátos stílusom...

a kondizás v sportolás ha megfog akkor ad egy fasza támpontot az életben, ez olyan dolog hogy mindig is hasznos lesz, és ha szar kedved van nagyon jó érzés olyan dolgot csinálni aminek van értelme és később kamatoztatható... - idővel...

18/f

2012. jan. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!