Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyözhetném le a félénkségemet?
Az utcán általában szapora léptekkel,a talajt bámulva megyek,szinte olyan mintha menekülnék.Ha valaki megszólít megijedek.És persze ha egy srác valami csoda folytán a szemembe néz zavarba jövök és félre nézek.Persze ennek oka van,de így semmi esélyem egy normális kapcsolatra...
Mit tehetnék?
Sejtettem(mármint,hogy te vagy) :))
Pontosan,szinte mindenkitől félek,meg még attól is hogy valami rosszat mondok valakinek.
Egész jól ismerem a belvárost,azt a környéket meg különösen.Egy kicsit tartok tőle ugyan(fenti okok),de szívesen találkoznék veled.
Mindjárt írok privátot, találsz benne egy mail címet írj már rá valamit csak hogy oda tudjak válaszolni, hátha tényleg össze tudjuk hozni. Itt ugye mindenki látja.
21/F
ha tényleg te vagy a képen akkor ne legyél félénk szerintem semmi gond nincs a kinézeteddel :))
a lényeg: mosolyogj folyamatosan köszönj hangosan kedvesen nevess sokat, a pozitív kisugárzás csodákra képes ;)
Miért ne én lennék??
Majd igyekszem,köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!