Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon elhívni egy fiút? Hogyan?
Figyelt kérdés
tetszik nekem egy fiú, valószínüleg én is neki, de nem hív el. szerintem nem is fog, sajnos a 14 éves fiúk nem nagyon kezdeményeznek ahogy én látom... el szeretném hívni, de mivel már téli szünet van, csak facebookon tudom. szerintetek ez jo ötlet?? mit irjak?? köszi a válaszokat:))) 14/L2011. dec. 21. 16:16
1/12 anonim válasza:
Hali. "Megnyugtatlak" nem csak 14 éves korban nem kezdeményeznek a fiúk, hanem jóval idősebben sem.(Tapasztalat)én személy szerint azt gondolom a facebook nem a legjobb megoldás, és a facebook randielhívás se. ha jót akarsz és nem akarod hogyha netántán elutasít akkor a facebookon egyből kinnlegyen (nem szimpatizálok a facebookal és amit mondok az ismerősömmel megtörtént és szegény igencsak megalázva érezte magát)tehát a legtisztább az ha élőben keresed fel a fiút. Igen lehet hogy nehéz lesz de legalább mondhatod hogy te megpróbáltad. Az viszont elég gáz hogy egy fiú nem mert kezdeményezni, akárhány éves is. :S 16/L
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszt:) az a gond, hogy élőben még nem merem:S de igazad van, ez nem nagyon biztonságos:S megfogadom a tanácsod, majd meglátom, mi lesz:)
2011. dec. 21. 16:37
3/12 anonim válasza:
Szivesen és ne aggódj elárulom hogy nekem épp egy olyan srác tetszik akinek barátnője van és tudom hogy sose venne észre:S de semmi baj bámulni attól még tudom:D
5/12 A kérdező kommentje:
én?
én 14. mért?
2011. dec. 22. 09:01
6/12 anonim válasza:
A srácnak biztos még nem ereszkedtek le a tökei :D
7/12 anonim válasza:
Elsőnek:
ó, hogy be ne szarjak. Szegény ismerősödet lealázták? És ti hányszor aláztok le bennünket, legtöbbször mindenféle ok nélkül?
Nem kezdeményeznek? Talán nem kéne a fellegekben járni.
8/12 anonim válasza:
Utolsó! Igaza van az elsőnek. Nekünk kellene kezdeményezni, de mint magamról is tudom nem olyan könnyű meg én félek is :S
9/12 A kérdező kommentje:
mi az hogy a fellegekben járunk?? nem csak az első válaszoló és én hiszem azt, hogy a fiúnak kéne kezdeményezni...látszik te is olyan vagy mint a többi ilyen fiú...fogadjunk, hogy te is azzal a dumával jössz, hogy "ez már a 21. század, nem csak a mi dolgunk..." szánalmas...
2011. dec. 23. 21:21
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm 21:21-es! tudom hogy nem olyan könnyű, de próbálkozz:)
2011. dec. 23. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!