Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben?
Ha nagy haverok vagytok akkor hagyd meg neki.
Ha látod hogy elbukott akkor mond meg neki hogy Te is próbálkozol.
Nem:D Nekem is négy betű ugyan a nevem, de nem Tibi:)
Am azért a kérdésre is válaszolhatnátok:D
Hát ha nem vagytok túl nagy haverok akkor ne hagyd h elhappolja előled.
Én a te helyedben nyomulnék rá és egy javaslat: Vagy a barátnőitől kérdezd meg h tetszel e neki és ha azt mondja h igen akkor hivd el randira. Pl.: Pizzára vagy valami ilyesmire. Ha pedig kiderül h nem tetszel neki akkor hagyd.
De persze ha az deül ki h nem tetszel neki de azt NEM mondja h a továbbiakba sem fogsz akkor kezdj el teperni mint állat! Ez alatt nem azt értem h nyald ki a se**ét csak azt h pl.: leejt egy ceruzát te felveszed neki meg ilyenek. És ha egy idő után sem haladtok semmire akkor meg szálj le róla mert akkor valószínű h kapcsolt és rájött h ki bír használni.
Az "egy idő után" alatt azt értem h egy-két hónapig udvarolsz neki és akkor se mutat semmi látszatot, "jelet" hogy akar valamit akkor... Érezni fogod (vagy is kéne h érezd) h ebből se lesz semmi. :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!