Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó srác vagyok, találkozzak vele?
Van egy lány(28), és nagyon tetszik nekem(22ff). Sokat szoktunk beszélgetni gyárban, jól kijövök vele, de szerinte még elég tapasztalatlan vagyok (a külsőm is elég fiatalos), nem tudnék neki mutatni olyant, ami neki jó lenne, meg ilyeneket mondogat. Nemrég kért tőlem kölcsön néhány könyvet és virágpalántákat, de még nem adtam oda. Legközelebb egy hét múlva találkozunk újra.
1. 80 km-re lakik tőlem, de van autóm. Nem tudja, hogy tudom a számát, biztosan meglepődne, ha felhívnám. Mit csináljak? Felhívjam, hogy egyik nap lemennék hozzá?
2. Ha mégis lemegyek hozzá, akkor mit csináljak? Mert egész nap ugye nem lehet beszélgetni, a környéket nem ismerem, rárontani pedig nem akarok.
Gáz mert még komoly kapcsolatom nem volt, e téren valóban nincs sok tapasztalatom, ő pedig azonnal észrevenné milyen esetlen vagyok. ilyen helyzetekben nagyon izgulok, és az agyam is úgy vág, mint a borotva penge nélkül.
Menni, vagy nem menni? Az itt a kérdés...
Pedig a szöveged nem rossz.
Pattints fel 1-2 sört mielőtt találkozol vele, aztán lökd a sódert.
ismered a mondást: inkább tedd meg mindthogy azon sajnálkozz később h miért nem tetted
vagy valahogy így :D
Szerintem is hívd fel és találkozz vele amikor mindkettőtöknek megfelel. Beszélgetés, sétálgatás, közös palánta ültetés is jó móka lehet, ott össze lehet dörzsölődni meg minden, hozzá érhetsz a kezéhez, lábához, stb, aztán meglátod hogy reagál és ebből egyből lejön hogy örül neki ha megérinted, és akkor sima ügy.
Meg hülyeség parázni, mert gondold végig logikusan, mitől parázol? hogy esetleg félénknek, kezdőnek tart, de ha ezektől parázol akkor tuti ilyen leszel merthogy parázol. Tehát ne nagyon gondolkozz csak cselekedj. Amikor felhívod se találd ki előre hogy mit fogsz mondani, mert gondolom ez lenne, régen én is ezt csináltam, de ilyenkor rontottam el a legjobban. Egyszerűen nyomd rá a hívógombot aztán majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!