Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen arcú lányok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Kerek, hosszúkásabb, ovális..stb?
És milyen színű szemű, hajú lányok tetszenek? :)
2011. dec. 18. 21:09
2/21 anonim válasza:
Az attól függ, mennyi pénze van.
5/21 A kérdező kommentje:
:D hmm..bővebben?
2011. dec. 18. 21:13
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Hát bejönnek nekem a :D, :) , :} de akár jöhet :| meg :|=] is.(utolsónál a | a felső ajak akar lenni a = a fogai a ] az alsó ajak.
8/21 anonim válasza:
Szia!
Én nem tudnék így kiemelni semmilyen konkrétumot sem egy lány arcával kapcsolatban, ha küldesz képet privben megmondom, hogy bejössz-e, de nekem elég széles a tetszik ez a lány palettám, szóval ne parázz, te is kellesz a fiúknak biztosan.
21/F
9/21 anonim válasza:
10/21 asdface válasza:
Amikor képeken nézem a szebbnél szebb lányokat,akkor a barna-barna kombótól olvadozom,mikor olyan lányokkal beszélgetek,akikkel eltudnám képzelni komolyabban is, ők kivétel nélkül kék szeműek.
Hogy beállítsam egy harmadikat is, az exem fekete hajú kék szemű.
Ezzel azt akarom mondani,hogy embere válogatja. Ha jól öltözködik az adottságaihoz,akkor mindegy,hogy milyen szinek vannak csak jól álljon a stílusához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!