Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van 1 lany aki tetszik nekem, es azthiszem en is tetszek neki.Nem tudom mit tegyek megvarjam amig odajon hozzam vagy cselekedjek en.
Nagyon felenk tipus vagyok, visszahuzodo.
Semmi onbizalmam nincs,nem merek odamenni hozza.
Varjam mig odajon hozzam vagy mien tanacsokat tudtok adni mit tegyek?
2011. dec. 18. 14:02
1/7 anonim 

válasza:

Ha jól elbeszélgettek ak meny oda hozzá és valld be neki h szereted! nem kell félni mert ha azt várod h ő menyed oda hozzád lehet h valaki szerelmet vall a lánynak és akkor megszívtad.
2/7 anonim 

válasza:

Menj oda hozzá nyugodtan, de ne rögtön azzal, hogy "Szia, figyelj, szeretlek, meg minden...". Először csak beszélgess vele semleges dolgokról, bókolj neki egy kicsit, aztán elhívhatod valahová. Innentől meg alakul, ahogy fog. Sok szerencsét! :)
3/7 anonim 

válasza:

Várhatod mikor jön oda hozzád, menj oda.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,holnap megprobalom :)
2011. dec. 18. 15:13
7/7 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki orak utan azt mondta helyes vagyok de meg nem vagyunk eleg erettek... Nah m1 Mindenkinek nagyon koszi a tanacsokat!
2011. dec. 20. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!