Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy 3 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 3 évvel idősebb fiú, hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok(nyáron töltöm a 15-öt).Ő most 17 és januárban töltötte. Nagyon fiatal vagyok hozzá? Hogy derítsem ki hogy tetszek e neki? Ugyan abba a gimibe megyek majd, ahol ő tanul most. Mit tanácsoltok, mit csináljak?
2009. máj. 17. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2009. máj. 17. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék én kezdeményezni...
2009. máj. 17. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor ne várd a sült galambot, ha akarsz valamit, cselekedj (persze nem kell rögtön letámadni de sok trükk van)
2009. máj. 17. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit idősebb, de nem vészes: nyugodtan vonjál le egy évet.

Mosolyogj rá, beszélgess vele!

Kérdezd meg, mire kell figyelni majd abban a gimiben!

Nincs olyan tárgy, amiből tudna tanítani téged? Magyarból pl. - az "ugyanaz" és az "ugyan az" egészen mást jelent! Nehogy előtte eltéveszd, mert akkor oda minden!

2009. máj. 17. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
3 év egyáltalán nem sok, nekem egy 5 évvel idősebb srác tetszik, és nem vok sokkal idősebb, mint te. Próba szerencse, én is így vok vele.:D
2009. máj. 17. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
én 13 éves vagyok és egy 17 éves pasim van szal..nem gáz :)
2009. máj. 17. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

A 3 év korkülönbség nem lenne baj, de te még nagyon fiatal vagy! Tudom, ilyenkor már szokás együtt járni, ami nem rossz dolog, amíg nincs szex a dologban. Tudj meg előbb a srácról minél több mindent. Ha volt már barátnője, akit lefektetett, ne közelíts hozzá. Nagy a veszélye, hogy kihasználja a helyzetet, mert aki elkezdte, annak kívánja a teste.

Ha szűz a srác, mehet a dolog. Kérdezd meg tőle, mire készülj az új suliban. Próbálj ne arra gondolni, hogy te most őt meg akarod szerezni. Akard szeretni. Az sokkal vonzóbb.Légy kedves és tartózkodó.

2009. máj. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!