Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi az amitől totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amitől totál elolvadtok, vagyis mi az amivel le lehet benneteket venni a lábatokról?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy lány barátotok, nem jártok, csak tök jól elvagytok, buliztok, meg hülyültök együtt. És mi az amitől teljesen odaáig lennétek,és mondjuk leesne, hogy bejöttök a lánynak, és ő többet akar mint barátság?Hm?:)
2009. máj. 17. 19:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Számít a kor?-19-

Testbeszéd..Alan Pease..tudom,de..de..én nem vagyok olyan lány aki úgy tud vonaglani, mint azok a csajok akik egyből felhívják egy fiú figyelmét.

ELég béndzsa vagyok,és nagyon szerelmes:$ ez az én bajom:D

2009. máj. 17. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Süss neki sütit!
2009. máj. 18. 01:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Testbeszéd... mikor tanulják már meg a nők, hogy mi nem értünk a finom célzásokból, az egyértelmű célzásokból sem. Megmondod és kész.

Vagy tényleg, letérdelsz, az még nekünk is leesik talán. :D

2009. máj. 18. 12:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Kezdetnek mosolyogj rá úgy hogy észrevegye, és ezt csinálhatod egész gyakran, esetleg mond neki de jó feneked van:Dstb... Amúgy ha neki nem tetszel akkor hát redukálódnak az esélyeid.
2009. máj. 18. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Főzz neki egy tutit amit szeret utána egy süti egy jó alvás és talán mikor felébred úgy látja hogy te vagy az álom nő....Jah és ha szereti a sportot és partner vagy benne,.....hát akkor minden ok.
2009. máj. 18. 15:16
 16/20 A kérdező kommentje:

öö főztem neki egyszer,este 11kor éhes volt, és akkor áthívtam és csináltam neki rántottát, mert azt kívánt,

..ugyanazt a sportot játszuk,edzésen találkoztunk először..

voltam nyarlani hoztam neki ajándékot..

aztán most lesz a szülinapja,a kedvenc csokiját vettem extra nagy kiszerelésben, ha ebből sem akkor nem tudom, letérdelni nem fogok...:S és most itt lesz a nyár..szóval ennyi van köztünk 300km..nem hiszem h lenne valami:S sajnos..csak barátok,,

2009. máj. 18. 15:42
 17/20 anonim ***** válasza:
hát akkor én így kifogytam az ötletekből...ha el is van kényeztetve meg minden akkor meg mi baja van?! Nem értem. Hát lógva kéne hagynod, vagy beszélj vele nyíltan.
2009. máj. 19. 10:07
 18/20 anonim ***** válasza:
külsőre vagy belsőre? :) külsőre: egy kis aranyos szeplős szemüveges lány, belsőre, aranyos, értelmes, lehet vele hülyülni és jót lehet beszélgetni vele
2009. máj. 19. 10:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Nnna? bonyolult ugye:S elkényeztetem talán nagyon is,szerintem nem tudja hogy mit is akar..:S

Ez az utolsó szemüveges, szeplős kiscsaj :Dez micsoda?

2009. máj. 19. 16:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Feltételezem h válasz az eredeti kérdésre :P

"Fiúk! Mi az amitől totál elolvadtok, vagyis mi az amivel le lehet benneteket venni a lábatokról?"

2009. máj. 20. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!