Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten vannak olyan kocsmák ahova leginkább Skinheadek járnak?
Hát igen. Ez a baj, hogy sok helyen nem igazán lehet ismerkedni. Mondjuk haverom is a suli melletti kocsmában jött össze egy lánnyal.
Mindketten hungaristák és azóta is jól megvannak.
Itt egy link, nézd meg, mert már tette fel ilyen kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
kezdjuk ott , hogy nem ugy kell irni hogy Skinheadek .. lol xDD
hanem hogy scene-head...de m1 -.-''
meg azt se tudod hogy hogy kell irni .. akkor meg miaf*szt akarsz ??
szegyen -.-"
17:39-es Tudsz Te kedves is lenni;)
20:04-es Nálad nagyobb ba*romarcút rég láttam!:-) Van rád egy nagyon találó mondás: "Azt szeretem, amikor az okos hülyéskedik, DE AZT NEM AMIKOR A HÜLYE OKOSKODIK!" Gratulálok Drága Színfejű Barátom!:) és nem az a "szegyen", hogy szerinted én azt sem tudom miről beszélek, hanem, hogy még nem vert agyon senki! Agyhalott.
b@zdmeg , meg azt se tudod hogy hogy ker leirni a scene-head.et , es itt pofazol .. LOL !! xD
mert azt hiszed ha elmesz 1 ilyen barba s odamesz namfognak pofancsapni ! xD
1 scene-head szoba se alna ijen csicskaval mint te xD !
20:04es voltam !! ;) :_D
A skinhead-et skinhead-nek írják te retardált gyökér. Miért jó skinhead-ekkel ismerkedni? Viselkedésre legalább annyira undorítóak mint a cigányok, külsőre ocsmányak és nem tudják megkülönböztetni a hungaristákat a neonáciktól. Igazi félrecsúszott életű, nulla iq-s bunkók. Sok sikert hozzájuk!
ui: A retek mindig is egy igénytelen punk kocsma volt, ami már megint az ellentéte annak amit te keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!