Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kit válasszak az alábbiak közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
A-t akit nem ismerek azt se tudom hol lakik de első látásból beleszerettem és simán van esély vagy E-t akit ismerek aranyos, szerény, vissza húzódó
2009. máj. 17. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
egyértelműen A,azt mondod 100%h.van esélyed nála és bele is szerettél a másik meg csak aranyos....szóval A!!!!!!!
2009. máj. 17. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hahó, A-t válaszd, mert nekem úgy tűnik a szíved felé húz, és csak az eszed tanácsolja E-t, de ilyenkor a szívedre hallgass! Lehet, h E itt van a közeledben, de A-t érzed közel a szívedhez.
2009. máj. 17. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor E-t ha csak szórakozni, flörtölni esetleg csak szexelni akkor A-t
2009. máj. 17. 19:30
 14/15 A kérdező kommentje:
nah 1 fiú vagyok :D 2 A-ról kezdek lemondani nem azért mert semmi esély igen is több esélyt látok rá mint E-nél 2 órája akartam írni 1 üzenetet de abba mind mentségek lettek volna... úgy h most mondom amit érzek :) ha most látnám A-t v E-t akkor azt választanám aki látok úgy h... jaj nem tok választani A-t 1 fél órát láttam összesen (a buszon xD) és nincs nagy esély rá h még fogom látni E-t viszont többször az a lényeg h A-hoz a szívem (meg a szemem xD) húz E-hez meg nem is tudom mi :) valami... lehet h "valamelyik" komentelőnek igaza van és az eszem az
2009. máj. 17. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Te tudod.te kell valassz nem mi.mi nem tudjuk mit erzel ezert te kell donts!
2009. máj. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!