Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék 100%os?
Msn-en szerintem nem lehet beleszeretni valakibe. Én is hittem már azt, de ez csak egy erős ragaszkodás. Egy nagyon jó érzés, hogy valaki érdeklődik utánad.
Azonkívül ha azt mondod szeretitek egymást, akkor már számára 100 %-os vagy és akkor már nem minden a külső. Kamera + fénykép sokat elárul a másik külsejéről, gesztusairól, nagy meglepetés nem érheti, max kellemesen csalódik, hogy szebb vagy :) Szóval adj magadra, sminkel óvatosan, vagy ne, a többi már csak rajtad múlik. Sok sikert!
ha kamerában is tetszettél neki, akkor élőben is fogsz. sok sikert! :)
első válaszolónak: lehet msnen szerelembe esni, tapasztalat :)
találkozzatok én barátommal 10hónapja vagyok együtt és chaten beszélgettünk először.nagyon szeretjük egymást.énis féltem hogy úristen mit fog szolni aztért a cam lehet más képed ad rólam de aztán nem szerelem első látásra lett.és nagyon boldogok vagyunk.remélem veled is ez történik majd
sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!