Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ezek a pasi jöhetnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezek a pasi jöhetnének az ágyatokba?

2011. dec. 14. 00:26
1 2 3
 1/26 szamóca.. ***** válasza:
0%

az elsőnek láma feje van.

a másodikról eszembejutott aaa... david hasselhoff vagy ki, na aki kittel van:D ráadásul az a seggrázás...

a harmadik meg lehet többet fésülgeti a haját mint én, és lehet több pasival volt életében

2011. dec. 14. 00:33
 2/26 anonim ***** válasza:
Szamóca, ne bántsd David Hasselhoffot! Elég nagy baja van e nélkül is, mert egy olyan kocsija van ami állandóan vissza pofáz. xD
2011. dec. 14. 00:53
 3/26 szamóca.. ***** válasza:
nemááár a kocsit tök bírtam picinek... :)))
2011. dec. 14. 00:55
 4/26 anonim ***** válasza:
Am. én is :D
2011. dec. 14. 00:59
 5/26 anonim ***** válasza:

Ne már... Annyira nem szeretem az ilyen kigyúrt fickókat. :S Miért nem lehet csak simán normális alkatúnak lenni? Nem ilyen nagydarab izének...

20/N

2011. dec. 14. 01:00
 6/26 anonim ***** válasza:

elsőnek a teste tetszik, a feje túl gyerekes

második jön be a legjobban

harmadik már undoritóan izmos, és a take thates haj sem jön be

19/L

2011. dec. 14. 01:28
 7/26 anonim válasza:

Ezek felfújt barmok csak! Viszont Lorenzo Lamas 1 jó pasi. Bírtam a Renegade sorozatot. Egy állat motorja volt. ;)

Én inkább az ő karakterével azonosulnék, főleg még ha motor is járna mellé, mintsem hogy ilyen feltápolt műizmaim legyenek!

De a csajok nagy részének ez bejön, és ha lenne lehetőségük rá, akkor nagyon megcsináltatnátok magatokat velük, persze csak titokban, hiába is tagadjátok. xD

2011. dec. 14. 01:31
 8/26 anonim ***** válasza:
Olyanok, pláne az utolsó mint a műanyag Ken babák. Gusztustalan.
2011. dec. 14. 01:48
 9/26 anonim ***** válasza:

Egy anonim oldalon minek tagadnánk bármit is?

Amúgy őszintén: nem, egyik se jöhetne az ágyamba, tipikus díszkukik, akik többet foglalkoznak saját magukkal, mint egy esetleges barátnővel.

2011. dec. 14. 01:50
 10/26 anonim ***** válasza:
Se külön-külön, se egyszerre. Különösen a harmadik. Nem bírom az ilyen felfújt pasikat. Legyen normális izomzata, de ez túlzás.
2011. dec. 14. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!