Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a jelei ha tetszem/szimpat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei ha tetszem/szimpatikus vagyok egy lánynak?

Figyelt kérdés

2011. dec. 12. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

megbökne facebookon de nem mer :)

figyel téged érdeklődik a barátaidtól rólad, a bártabbak még írnak is.

2012. jan. 5. 10:27
 12/25 anonim ***** válasza:
15%
Minap egyik barátom beszélt két csajjal és mind a kettő pödörte a haját és röhögtek. Pedig cigány volt a pali a csajok meg szőke bomba nők voltak. Akkor bejön a csajoknak vagy félreérthető volt?
2012. jan. 5. 11:10
 13/25 anonim válasza:
83%
Olyan NINCS hogy NINCS jel még ha titkolja is akkor is vannak mikrokifejezések az arcán amik a másodperc töredéke alatt eltünik
2012. jan. 6. 17:47
 14/25 anonim válasza:
63%
*eltünnek
2012. jan. 6. 17:48
 15/25 anonim válasza:
7%
Kést szúr a legjobb barátod oldalába.
2012. márc. 31. 22:01
 16/25 anonim válasza:
92%
mindig ha egymásra néztek elmosolyodik, szemez veled :) én már csak tudom ;)
2012. ápr. 14. 14:01
 17/25 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem mondj el neki egy szar viccet. Ha nevet rajta, akkor bejössz neki :)
2012. ápr. 14. 18:16
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Sokat mosolyog rád. A hajcsavargatás nem számít, én mindig csavargatom:D
2012. ápr. 24. 20:39
 19/25 Doruss ***** válasza:
89%
A fiúm egy suliba jár velem és egy busszal megyünk haza mindig, és mikor még nem ismertül egymást mindig szemeztünk a buszon meg ilyenek. És mostanában beszéltünk erről, és mondta hogy mindig mosolyogtam, és ő meg azon gondolkozott, hogy ez bátorítás-e. Én meg észre sem vettem h mosolygok :D szóval nálam az a jele. Meg amikor megszólított, annyira boldog lettem, hogy nem tudtam nem mosolyogni rá. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha egy lány nem mosolyog akkor nem is tetszel neki. De nálam ez a jele. Meg először kicsit nehéz volt értelmesen beszélni előtte.
2012. máj. 2. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:
34%
talán megfogja a kukid meg ilyenek...
2012. máj. 2. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!