Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatom úgy randizni, hogy szinte nem is ismerjük egymást?
Van egy évfolyamtársam (természetesen lány), aki tetszik. Szeretném jobban megismerni, aztán ha minden jól megy köztünk, járni is vele. Az ismeretségünk max annyi, hogy minden nap látjuk egymást suliban. Szerintetek elhívhatom úgy egy randira, hogy még soha sem beszéltünk? Nem lesz neki furcsa, vagy túl gyors, hogy egyszer csak leszólítom, és randira hívom?
A válaszokat előre is köszi!
16/F
"természetesen lány, aki tetszik....16/F"
Ez manapság nem természetes.
Én iszonyúan örülnék neki, ha csak így elhívna egy srác.:D Hirtelen jött öröm... merthogy nem is gondoltam volna, hogy bejövök neki, aztán egyszercsak odajön aztán elhív randira...:D De ne úgy hívdd el, hogy "eljönnél velem RANDIRA?":D szval azért ne ijeszdd meg azzal, hogy azt mondod randi. csak egy sima tali.:)
amúgy véletlenül nem Komáromba jársz suliba?XD
16/L
Én sem úgy terveztem az elhívást, hogy: "Randizunk?" :D, hanem egész egyszerűen volna-e kedve találkozni, mert szimpatikus, és szeretném megismerni, vagy valami hasonló.
MSN-t azt a legvégső megoldásnak hagynám inkább, nincsenek vele kapcsolatban jó tapasztalataim.
Köszi a válaszokat mindenkinek! Nagyon hasznosak, majd még kigondolom, hogy melyiket választom. :) Ha van még valakinek egyéb ötlete, azt szívesen látom.
19:52-esnek: Nem komáromi vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!