Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell udvarolni ebben az esetben?
A helyzet az, hogy van egy lány, akivel nemrég "barátilag" beültünk egy kávézóba teázni. Ott megmondtam neki, hogy szeretem, aztán az este folyamán kiderült, hogy ez az érzés kölcsönös. De egy rettenetes párkapcsolata volt korábban, és tudja, hogy nem szabadna általánosítania, de mégsem tud megbízni a férfiakban, ezért megkért, hogy maradjunk meg baráti szinten. De nem akarok ebbe beletörődni, mert én nem csak szeretem, szerelmes vagyok belé, tehát meg akarom hódítani. Ilyen körülmények között mi a megfelelő udvarlási módszer, milyen programokat találjak ki, amiket elvileg akár barátok is csinálhatnának, milyen ajándékokat vegyek, esetleg készítsek neki? Romantikus alkatnak mondja magát egyébként, ha ez érdekes ebből a szempontból.
Előre is köszönöm a válaszokat!
kávézóba teázni?!
még esetleg teázóban kávézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!