Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit akar, csak bebiztosít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar, csak bebiztosítja magát, szórakozik, vagy tényleg akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác,egy éve ismertük meg egymást. Msn-en kezdtünk, de azóta sokat fejlődtünk.Filmeket, képeket nézünk,kajálunk,hülyülünk stb.. együtt sportolunk, megbeszélünk mindent, mintha már gyerek korunk óta ismernénk egymást.Mikor együtt vagyunk,olyan mintha zavarban lenne,leejti a cuccokat a kezéből,remeg a keze,elpirul ha sokáig nézem, mondja h pusz mikor elválunk, de még nem adott:/tudom h szerelmes egy másik csajba :(. De folyton keresi az én társaságomat.Hogy menjünk együnk valamit, aa elmegyek hozzátok dumáljunk,nézzünk filmet, fagyizzunk stb..

Nekem többet jelent mint barát, mert bejön nekem, de ezt nem merem elmondani, mert félek, h akkor vége lenne a barátságunknak.De ha meg nem teszek semmit, akkor nem lesz az enyém, mert majd mással jön össze, és én azt ki nem bírnám mert annyira szerelmes vagyok.De nem értem azt sem h mit akar, mert ha mással akar összejönni, akkor miért velem van folyton?Nekem kéne lépnem, de hogyan?

2009. máj. 16. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Gyorsan.

Szeretttel, magabiztosan, őszintén.

2009. máj. 16. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Honnan lehet tudni, hogy szerelmes egy másik lányba? Hány éves a srác?
2009. máj. 16. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki, hogy van egy ennyire jó barátod. Saját tapasztalatból írom ezt. Volt egy fiú barátom, akivel már 1000 éve ismerjük egymást, és tényleg nagyon jóban voltunk, közben neki is, és nekem is voltak kapcsolataim, mikor egyszer megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk együtt. Mondta, hogy ő is sokat gondolkozott már ezen, és igen, jó lenne. Azt hiszem, mindketten többet vártunk ettől a kapcsolattól, s végül 5 hónap után szakítottunk. Azóta kb. fél évente váltunk egy e-mailt egymással, és a barátságunk már sosem lesz olyan, mint régen volt, és ez nekem nagyon fáj. Szóval..lehet, hogy a barátságotok több örömöt okoz most mindkettőtöknek, mint amennyit a párkapcsolat jelentene. Persze nem biztos, hogy a Ti esetetekben is így történne, mint a miénkben.
2009. máj. 16. 11:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó lépjek, de én olyan béna vagyok,most megmondom neki hogy szeretem, akkor lehet bepánikol, és az lesz,amit Te írtál, h többet nem lesz olyan mint,most. És én ettől félek, ezt nem akarom, de az a baj, h mindig több kell majd ezért lehet h barátoknak sem kellene lennünk:S áá nem tudom.

Azt, h szerelmes azt mondta:/de a csaj átveri, csak nem vezsi észre, mert a csaj találkozgat a volt pasijával, folyotn összevesznek, de mégis ő kell neki:S

19

köszi a válaszokat

utálom h ilyen nehéz az élet:S

2009. máj. 16. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Az élet nem nehéz, csak egy rakat szar :)

Ha nincs vesztenivalód, és céljaid, akkor olyan dolgokat is megtudsz oldani, ami másokat gallyra vágna :D

2009. máj. 16. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne lépj. Légy kedves, előzékeny, egy fiú megérzi, ha nyitott a helyzet arra, hogy kezdeményezzen. Bátorítsd, de hagyd meg neki a választás lehetőségét, él-e ezzel. Így el sem veszíted.
2009. máj. 17. 04:03
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi:) 04:03 későn alvós, vagy korán kelős?:) köszi h ilyen hajnali órában:)

Majd meglátjuk mi lesz..remélem csak jó

2009. máj. 17. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!