Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék nagydumás srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék nagydumás srác?

Figyelt kérdés
20 vagyok és kissé félénk meg csendes. Ahhoz,hogy legyen barátnőm,nagydumásnak kellene lennem,de fogalama sincs,hogy s mint váljak olyanná.
2011. dec. 9. 12:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja,már világos.
2011. dec. 9. 16:55
 12/25 whitenigga válasza:

Mondom, hogy igazam van. :D

Hogy működne már normál kerékvágásban negatív irányba?

Azért negatív irányban működik csak mert negatív sz*rokra gondolsz.

2011. dec. 9. 17:24
 13/25 anonim ***** válasza:
akkor legyél komoly de még is vicces. nem tom vagod e amit mondok. csinálj saját vicceket, gyakorolj és jönni fog. sztem, de nem 100 as. vélemény?
2011. dec. 9. 19:26
 14/25 whitenigga válasza:

Ja.

Sorolj fel légy szíves 5 poént, amit ezen a héten ellőttél; lehet szöveg vagy tevékenység is.

Csak, hogy lássuk, mennyit kell fejlődnöd, tesó. :D

2011. dec. 10. 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Adottság, ha nincs meg ne erőltesd!
2011. dec. 20. 13:24
 16/25 A kérdező kommentje:
Nincs adottságom ehhez,úgyhogy nem kéne erőltetnem.
2011. dec. 20. 13:41
 17/25 anonim ***** válasza:

Akkor mi a kérdés? Ha semmi jelét nem mutatod, hogy te amúgy tenni is akarsz ezért, akkor mégis mi a szart vársz tőlünk?

Fú de ki tudnak kattintani az ilyen emberek. Minden témakörben ez megy itt az oldalon, hogy megy a nyekergés, de ha már tenni kéne valamit, akkor keresek valami kifogást, hogy pl. nem vagyok elég jó, aztán hagyom a francba.

Elmondom neked, így nem leszel nagydumás, nem úgy megy, hogy felkelsz egyik nap és az leszel, ezért neked kell tenni. Ha nincs adottságod ehhez, akkor viszont ne erőlködj feleslegesen, mert csak a saját önbizalmad rombolod.

Komolyan, legjobb tanács, hogy ne csinálj semmit, mert ha így állsz hozzá, akkor a próbálkozás csak rontani fog a helyzeten. Ne csinálj semmit.

2011. dec. 20. 13:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Végülis egy visszafogott srácot is lehet szeretni.
2011. dec. 20. 14:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért tetted fel a kérdést? De tényleg? Jó persze, elfér, csak a miértjét nem értem. Ha neked jó, ha visszahúzódó vagy, akkor miért akarsz nagydumás lenni?
2011. dec. 20. 14:47
 20/25 A kérdező kommentje:
Azért,hogy legyen valakim végre. :S
2011. dec. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!