Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többen írták már le, hogy nem számít a pénz a lányoknak csak a külső? De egy bizonyos kor felett ez megfordulni látszik az arány?
Más összefüggés is lehet a háttérben. 25 éves koruk körül a lányok már megkomolyodnak, tehát komolyabb pasit keresnek. A pasik jó része viszont még 30 évesen is komolytalan, anyucinál lakik, vagy ha már nem, akkor élvezi a szabadságot (29 éves főnököm mondta nemrég: "hülye lennék elköteleződni, fiatal vagyok, sikeres vagyok, jól nézek ki, bármikor bármelyik kiscsajt megkaphatom. ráérek még.").
Tehát maradnak az idősebb pasik.
Na most egy egyedülálló pasi 35 éves korára még egy átlagos munkával is teljesen jól megteremtheti az anyagiakat. Van mögötte - ha mondjuk elvégzett egy egyetemet - 10-12 év munka, és ha értelmes pasiról van szó, akkor nem is minimálbért keresett. Nincs gyesen lévő feleség, akit el kell tartani, nincs gyerek, akire költeni kell.
Tehát: egy értelmes, egyedülálló pasi 35 éves korára bőven megteremti azokat az anyagi feltételeket, amiket írtál. Ha a csoporttársaid értelmes, komoly pasit keresnek, az anyagiaktól függetlenül is őket fogják választani.
Nekem és a páromnak közösen kb 280-300 e a fizetésünk.Egész jól élünk, nagyjából ugyanannyit keresünk.Viszont, ha szülök egy gyereket tuti nem tudok visszajönni a mostani helyemre,1 év babázás után kb 25 ezret fogok kapni( ha nem adom be bölcsibe és otthon maradok vele).A közös bevételünk fele hipp-hopp elszállt.
Igyekszünk félretenni, neki kell autó én megoldom inkább busszal.
Nem tartom magam olyan nőnek aki a pénzre megy,de nem árt átlátni a rózsaszín ködön.Tudom,hogy megélnek ennél kevesebből is,de nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni,mint anno a szüleim.
Csak a pénz miatt nem lennék együtt senkivel.
Kérdező :)
Te milyen nővel kezdenél?
Dagi, kopaszodó, szőrös nővel, aki gazdag
Vagy csinos nővel, aki nagyon szegény, semmire nincs pénzze.
Nem ezek számítanak...:D
Jó akkor tisztázunk valamit:
Mit jelent ez a csodálatos sztereotípia, hogy a "nők a pénzre buknak" ?
Annyit jelent, hogy nem csípi ha a híd alatt kell találkoznia veled. Szóval arról van szó, hogy ha van rendes munkád, önálló vagy és eltartod magad akkor "pénzes pasinak" számítasz. Ez pedig teljesen normális szerintem, hogy ennyit elvár egy nő tőlünk.
Ennyi az anyagiakról.
A külsőról:
Mindenki képes jól kinézni magához képest, egy nő pedig ennyit vár el ezen a téren. Te sem szereted az olyan lányokat és most direkt általános közhelyeket írok le, akik pl büdösek, zsíros a hajuk, farmer és kínai piacos edző cipőben járnak stb stb... Ez fordítva is igaz. Ez pedig igényesség kérdése, a testi adottságait egy bizonyos fokig lehet sőt célszerű is optimalizálni, de teljesen fölösleges túlzásokba esni.
A lényeg pedig közel sem az előbb említett dolgokban rejlik;
Az egyetlen dolog, hogy hogy tud az illető érzelmileg manipulálni, vannak akinek a vérében van, lehet ronda, szegény, akármilyen, megkapja a legjobb nőket is. A nők érzelem alapú döntéseket hoznak ezt nevezzük női logikának, amit mi férfiak nem értünk. Vannak olyan szerencsés emberkék akik képesek olyan stílusban beszélni, viselkedni, nézni, megjelenni ami a nőkre nagyon pozitív érzelmi hatást tesz, teljesen mind1 minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!