Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar egy dadogós pasi?

Figyelt kérdés
..ha amúgy helyes, kedves, udvarias, figyelmes, jó fej, gondolati síkon is passzolna, csak éppen kicsit több időbe telik, amíg összerak egy mondatot?
2009. máj. 15. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem volt egy dadogós "pasim", eléggé idegesített - mondjuk ő egy f*sz volt, lehet, h főleg ezért zavart. Ha amúgy okés a srác, szerintem ez ne legyen akadály.
2009. máj. 15. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem volt egy hasonló barátom, engem egyáltalán nem zavart..

néha mosolyogtunk rajta,néha meg természetesnek vettük..:)

sztem nem gáz,ez legyen a legrosszabb tulajdonsága vkinek.:)

17L

2009. máj. 15. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Eleinte biztos fura, de ha jó fej miért ne?
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
sztem ezt a kérdést pasi írta, már most nem azért..xD
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy 26 éves srácot...dadog amikor zavarba jön...és olyankor elpirul :$ naon helyes passiii :$:$:$ és engem 1általán nem zavar amikor dadog, olyan cukkiii olyankor =) És sztem mást sem zavar, semmi baj vele.

Szal nem hiszem h ez akadály lenne 1 normális, értelmes lány szemében...

2009. máj. 15. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, valóban pasi írta. :) Köszönöm az eddigi válaszokat!

Valóban rólam van szó a kérdésben. A felsorolt kritériumoknak tényleg igyekszem megfelelni (talán a fizikai kondíciómon lenne még némi javítanivaló), de akkor is tudom, hogy ha tudnék rendesen beszélni, a társkeresés, ismerkedés is könnyebben menne. Vagy ti mit gondoltok?

2009. máj. 15. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
ne gondold így :) szegény öcsém is dadog és neki is az a legnagyobb problémája, hogy ahogy el akarja terelni róla a figyelmet, pont úgy teszi reflektorfénybe a dadogását. nem szabad, hogy zavarjon téged, egy normális lányt sem fog zavarni, de szerintem arra is figyeljél, hogy a lány se érezze kellemetlenül magát, amiatt hogy esetleg látja, hogy szégyelled, mosolyogj egyet magadon és probléma megoldva :)
2009. máj. 15. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!