Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok neki elég fontos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok neki elég fontos?

Figyelt kérdés

Van egy kialakuló kapcsolatom és egyenlőre titokban találkozok az illetővel, mert nem szeretnénk hogy ki derüljön egyenlőre, hogy velem van és én vele. . . Na szóval ma épp rá értem volna találkozni vele, mert úgy hozta az alkalom és annyit írtam neki sms-ben, hogy mit csinál épp most? mert ha gondolja talizhatnánk. Erre a válasza szó szerint: még pakolom a fát, 1 óra múlva kész a vacsora, aztán fürdök, utána lefekszem, mert már jártányi erőm sincs. Remélem nem haragszol, tudod hogy imádlak de most pihennem kell. Csók a kis szádra!

Ebből az sms-re ti mire következtetnétek? Én mindig alig várom, hogy lássam és hogy legyen alkalom találkozni. Eddig azt hittem ezzel ő is így van, de ezek szerint akkor nem vagyok neki olyan fontos.

Talán ez, hogy írtam neki hogy találkozhatnánk nyomulás egy nő részéről? Lehet, hogy soknak érez engem, piócának tart?:) Ilyenkor mindig megfogadom, hogy nem írok neki és ha lesz alkalom akkor se fogok vele találkozni, hisz taszító lehet neki ha egy nő így kimutatja az érzéseit. . . Minden este ír smst hogy jóéjt, aludj jól és tuti ma is írni fog, de még nagyon gondolkozom, hogy vissza írjak-e neki. . . Mert ha vissza írok, akkor úgy gondolja velem bármit meg lehet csinálni, ha meg nem írok akkor úgy gondolja sértődős, komolytalan vagyok aki nem érti meg ha a másik fáradt. Akkor most mit csináljak?

25/L

2011. dec. 4. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy pihenjen jól stb., és ne sértődj meg emiatt! Hiszen írta, hogy fáradt, hadd pihenje ki magát. Ha fáradt és még nyúzod is, na akkor leszel sértődős.
2011. dec. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!