Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak cseppet kuszák a fogai?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 08:33
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg csak egy cseppet, az nem vészes. De ha négy hajlat is kell a fogkefén, hogy meg tudja mosni a fogát, az már gáz.
(Manapság az igényesebb lányok nem idegenkednek a fogszabályzótól. Nemcsak esztétikailag lesz szebb a fogsor, de sokat csökken a romlási hajlam is, mert jobban tisztíthatók a felületek.)
2/10 anonim válasza:
engem nem.nekem már fogaim sincsenek:D 19/F
3/10 A kérdező kommentje:
Én nem idegenkedek tőle, örülnék is neki ha lenne, de sajnos nagyon drága és nem tudjuk kifizetni....
2011. dec. 4. 08:41
4/10 anonim válasza:
nem zavarna. Amúgy ha rendben van akkor ez olyan dolog amiről nem tehet. Ha rohad elől stb és nem foglalkozik vele az gáz. Igaz ez is lehet genetikai alapon, de akkor is csináltassa meg.
5/10 anonim válasza:
A fogszabályzót a kerületi/területi fogászatnál 18 év alatt a tb támogatja, ha nem változtatták meg ezt is....
6/10 anonim válasza:
Hát igen nem olcsó az biztos... Nekem most hozták rendbe a fogaimat 107 ezerbe (Ft) van eddig... és hozzá teszem csak a felső fogsorommal volt a gond. 18/F
7/10 anonim válasza:
én 400 ezerből akarom rendbe hozatni a fogaimat.
9/10 anonim válasza:
Ha csak egy cseppet, akkor még aranyos is tud lenni. Nekem pl bejön, ha egy lánynak farkasfoga van:)
10/10 anonim válasza:
így igaz elvileg a tb asszem támogat belőlle 90% ot, de csak az erre szerződött fogászatokon. magán orvosnál nem.
ha kicsit az nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!