Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mivel szólítanád meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mivel szólítanád meg a kiszemelt lányt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
akarsz dugni?
2011. dec. 3. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
a számmal
2011. dec. 3. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
ekkora parasztot a viágba nem láttam még....
2011. dec. 3. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó külsővel és BMW-vel. A szöveg mindegy.
2011. dec. 3. 17:01
 5/7 anonim válasza:

Én megmondom az öszintét mindig meg kérdezem te merre utazol :) általában buszmegben vagy villamosnál vagy hogy régota nem jött a x-x busz! és akkor válaszol ha szimpi vagy neki és akkor mutatkoz be neki.

Kérdezd meg nincs kedve sétálni vmelyik nap!

Én így szoktam edig bejött!

2011. dec. 3. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Rögtön az első mondatommal elhívom ebédelni egy szuper olasz étterembe. Be szokott jönni, még az is igent mond, akinek van pasija.

Ha csak odamegyek, hogy meg szeretném ismerni, akkor még az is lekoptat, akinek nincs pasija.

2011. dec. 3. 19:34
 7/7 aszomszedneni ***** válasza:
csokival
2011. dec. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!